Laatste nieuws:
Martine De Weerdt Column - (c) Noordernieuws.be

In vuur en vlam

Het zal je maar overkomen dat je op de operatiekamer in vuur en vlam staat, omdat de elektrische scalpel vuur vat door een brandbaar ontsmettingsmiddel, waarop ze u doven met een emmer koud water. Gelukkig heb ik nooit een emmer koud water moeten ontvangen bij het in vuur en vlam staan, ik zou me honds voelen. Trouwens, het wordt overdenken of je nog met water smijt, omdat dit factuur in 2020 nog maar eens stijgt.
Soit, het nieuwe jaar werd ingezet en ik had besloten om mijn ontslag in te dienen voor mijn onderbetaalde job als:
-Manager
-Taxibedrijf
-Interieurverzorgster
-Verantwoordelijke wassalon
-Crisismanager
-Kok
-Psycholoog
-Renteloze lening provider
-Verpleegster en rechter.
Met andere woorden: als de alles op zich nemende ouder en ik was echt van plan om voet bij stuk houden. Tot mijn zoon me gisteren vroeg of hij nog wat kon eten voor ik hem naar de plaatselijke fuif bracht, na het wassen van zijn favoriete spulletjes en of ik hem misschien een centje kon geven gezien zijn budget op was. Na een verse, vitaminerijke maaltijd en een alles uitklarend gesprek, gevolgd door een knuffel aangezien hij zich niet oké voelde, zette ik hem op de afgesproken plek af, met de belofte dat ik hem zou komen ophalen wanneer nodig. Yep, net zoals iedereen die met de beste intenties een fitnessabonnement kocht… het zal voor het volgend jaar zijn, die goede voornemens.

Voor iedereen, die weet dat iemand anders onderuit halen je niet groter maakt: een supermooi 2020 waarin de kleinste dingen je hart groot maken. Kriebels in je buik je laten voelen dat je leeft, tijd oplossingen brengt, slechte werkgevers een kramp krijgen waar ze het echt niet wensen en dat je daar getuige van mag zijn, gezondheid een evidentie is en de juiste mensen je pad bewandelen.

Liefs,
Martine

Facebook232
Twitter
Follow Me
Tweet