Laatste nieuws:
Geen toneel in Putte-Kapellen

Geen toneel in Putte-Kapellen

Toneelkring Putte-Ertbrand, die traditioneel na de jaarwisseling in het Gildenhuis in Putte-Kapellen een reeks toneelvoorstellingen brengt, gooit de handdoek in de ring voor een volgende reeks.

Momenteel wordt het Gildenhuis verbouwd en die werken zijn nog niet klaar. De toneelgroep onderzocht een aantal denkpistes om de toneelavonden toch te plannen. Zo werd bekeken of het aanbrengen van een alternatieve tijdelijke verwarming (warme lucht generator) mogelijk was, maar het budget laat dit niet toe. Ook gesprekken met An Stokmans (Open VLD), cultuurschepen van Kapellen, om een gemeentelijke locatie te huren hebben spijtig genoeg niet tot een positief resultaat geleid. Toneelkring Putte-Ertbrand zal uiteraard alles in het werk stellen om in 2025 op een podium te staan.

Goede doelen

Het schrappen van de voorstellingen is ook een streep door de rekening van een aantal goede doelen, die de toneelgroep steunt met de opbrengst van de voorstellingen. Onlangs schonk de groep nog € 5000,-, een gedeelte van de opbrengst van 16 voorstellingen van het fantastische toneelstuk “De Jubilee” in januari en februari van dit jaar.

Meer info op www.facebook.com/toneelkringputteertbrand

MLH

Foto: © Freepik

Facebook22
Twitter
Follow Me
Tweet