Dorpsdag Heide op 17 september biedt voor ieder wat wils

Dorpsdag Heide op 17 september biedt voor ieder wat wils

Op zondag 17 september is er opnieuw de Dorpsdag in Heide. De hele dag kan je in de wijk terecht voor gezellige ontmoetingen, fijn en lokaal winkelen, leuke hebbedingetjes en optredens.

Authentieke rommelmarkt

Van 10 tot 18 uur palmen heel wat kraampjes het Heidestatieplein en omgeving in voor een authentieke rommelmarkt, georganiseerd door Wieka vzw. Snuister door unieke verzamelingen, ontdek mooie vintagespullen of koop tweedehands iets wat je al lang zocht…

Aangename kennismaking

Ook de handelaars van de Heidestatiestraat verwelkomen je met open armen. Zij zetten de deuren van hun winkel of bedrijf open voor het grote publiek. Een aangename kennismaking met het bruisende ondernemershart van Heide, georganiseerd door Kalmthout Loves Local vzw. Straatanimatie zorgt voor de ludieke touch. De innerlijke mens komt zeker aan zijn trekken bij verschillende eet- en drankstandjes.

Kermis

Dat weekend staat ook de kermis opgesteld. Geniet van leuke attracties en lekkernijen op zaterdag 16/09 (15.30-22 uur), zondag 17/09 (10-22 uur) en maandag 18/09 (15.30-22 uur). Daarnaast kan je genieten van een drankje en hapje in Heide Statie, café ‘t Centrum en Monida. Café Sandy biedt dan weer een springkasteel en optredens van The Frontbrakes en Casserole Fermer aan. ’s Avonds is er een afterparty met DJ Prego en DJ Mathy.

Kortom: een ideaal dagje uit in eigen gemeente!

Bron en foto: gemeente Kalmthout

Facebook49
Twitter
Follow Me
Tweet