Laatste nieuws:
Broeder Willy schenkt 120 ziekenhuisbedden aan WZC De Bijster - (c) Noordernieuws.be 2020 - HDB_1295- q70

Broeder Willy schenkt 120 bedden aan wzc De Bijster

Broeder Willy staat tot over onze landsgrenzen bekend om zijn missiewerken en de hulp die hij biedt aan mensen over de hele wereld. Maar ook hier in Essen kan er altijd op zijn steun gerekend worden.

120 elektrisch verstelbare bedden

Van het coronavrije Imeldaziekenhuis in Bonheiden krijgt Broeder Willy voor het derde jaar 250 bedden, die normaal over naar allerlei landen worden verscheept. Bij vzw De Bijster moeten bedden worden vervangen en om op de kostenpost te besparen, schenkt Broeder Willy 120 elektrisch verstelbare bedden, die allemaal in perfecte staat zijn.

Geweldige instelling

“Op dit moment heb ik er al 46 staan en die worden in drie fases aangevuld tot 120. Zo kunnen alle bedden vervangen worden en het budget dat hier eigenlijk voor was uitgetrokken, kunnen ze nu voor andere, zeer nuttige doeleinden gebruiken. We hebben al die bedden getest en ze werken op drie standen: hoofd, voeten en hoogte en ze doen het allemaal perfect! Ik ben blij dat ik dit voor De Bijster mag doen. De Bijster is een geweldige instelling en ik heb enorme bewondering voor alle medewerkers!”

Oproep: In de Filippijnen wordt een naaischool gestart, zodat mensen dit kunnen leren en in hun onderhoud voorzien. Daarom zijn we op zoek naar werkenden naaimachines, maar ook stoffen, garen en ander naaigerei. Kun jij Broeder Willy helpen bij dit prachtiger project? Neem dan contact met hem op via telefoonnummer 0495.777.626

NN

Facebook202
Twitter
Follow Me
Tweet