Laatste nieuws:
Asfalteringswerken in Kapelse straten

Asfalteringswerken in Kapelse straten

Tussen dinsdag 8 en woensdag 16 augustus zijn asfalteringswerken in enkele Kapelse straten gepland. Er wordt telkens een lokale omleiding voorzien. Deze werken worden telkens verdeeld over twee dagen.

Planning

Op de eerste dag wordt de bovenste asfaltlaag verwijderd, de tweede dag wordt de kleeflaag aangebracht samen met de nieuwe asfaltlaag. Tijdens de werken is verkeer niet mogelijk.

Op dinsdag 8 en woensdag 9 augustus komen volgende straten aan de beurt: Engelselei (tussen nummer 22 en de Pastoor Vandenhoudtstraat), Bloemenlei, Kasteeldreef (kruispunt met de Jozef Mulslaan).
De werken in de De Pretlaan (tussen de Weymouthlaan en nummer 32) zijn gepland op woensdag 9 augustus en donderdag 10 augustus.

Als alles volgens schema verloopt, staan op donderdag 10 en vrijdag 11 augustus de Prinsendreef (tussen nummer 24 en 30), de Sneppendreef (tussen nummer 11 en Vinkenlei 4), de Vijverslei (ter hoogte van nummer 6 en tussen de Merellei en de Jagerslei) en de Prins Albertlei (kruispunt Missiehuislei en Hazelaardreef) op het programma.

De Mastenlaan wordt ter hoogte van de Essensteenweg op vrijdag 11 augustus gefreesd en woensdag 16 augustus geasfalteerd. Diezelfde dagen komen de Vierhoevenstraat (tussen de Middelbeeklaan en de Selstbaan en tussen de Speckweg en de Selstbaan) en de Philippe Spethstraat (tussen nummers 24 en 28, ter hoogte van nummer 46, tussen nummers 52 en 64 en ter hoogte van nummer 160) aan de beurt.

De werken en de planning zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.

MLH

Foto: © Freepik

Facebook22
Twitter
Follow Me
Tweet