Laatste nieuws:
Afscheid van onvergetelijke juf Wis

Afscheid van onvergetelijke juf Wis

Basisschool Vincentius in Essen-Horendonk nam vrijdag afscheid van hun juf Wis. Na 41 jaar voor de klas te staan, is juf Wis toe aan een welverdiend pensioen. Dit lieten de kinderen en leerkrachten niet zo maar voorbij gaan.

Versierde fietsen

Vrijdagochtend werd juf Wis thuis opgehaald met versierde fietsen door haar collega’s. Samen reden ze het dagelijkse ritje naar school en vormden alle kinderen van de school samen met de ouders een erehaag voor juf Wis. De speelplaats was mooi versierd met groene ballonnen en linten en ook de kinderen en collega’s zwaaiden haar toe in groene outfits, de lievelingskleur van juf Wis.

Dankbaar

In 1983 kwam juf Wis aan op Vincentius om een interim te doen in het 4de leerjaar. Het schooljaar nadien kon ze niet blijven en gaf ze les op het Sint-Michielscollege in Brasschaat. Daarna keerde ze terug naar Horendonk en heeft ze acht schooljaren lang het 2de leerjaar gedaan. In 1993 kwam ze in het eerste leerjaar te staan en daar is ze tot op de dag van vandaag blijven les geven. Ze heeft talrijke Horendonkse kinderen leren lezen en schrijven en dit steeds met veel enthousiasme en passie voor elk kind. We zijn dan ook heel dankbaar voor al die mooie jaren van hard werken!

Poppenspel

Die dankbaarheid hebben we getoond in een poppenspel met in de hoofdrollen haar klaspoppen Mol en Beer en Tientje Tel. Tijdens het poppenspel blikten we terug op anekdotes uit haar carrière, gebracht door alle leerjaren van de school. Het werd een onvergetelijk afscheid van een onvergetelijke juf. We zullen haar enorm hard missen !

EU

Facebook39
Twitter
Follow Me
Tweet