Laatste nieuws:
INA ROSE brengt Closer Tour naar theaters in Vlaanderen

INA ROSE brengt Closer Tour naar theaters in Vlaanderen

In het voorjaar van 2024 reist singer-songwriter INA ROSE door België met haar Closer Tour. Dit ter gelegenheid van haar nieuwe single ‘Closer’. Op 13 april komt ze samen met haar akoestische band naar ’t Kerkske te Kapellen.

Country in België

Tijdens de Closer Tour laat INA ROSE Vlaanderen op een intieme en pure manier kennismaken met hedendaagse countrymuziek. Ze ontwikkelde road trippend door de Verenigde Staten een liefde voor het genre. Haar eigen muziek kan dan ook worden omschreven als authentiek en tegelijkertijd vernieuwend in de Belgische muziekscene. INA ROSE is vastberaden om te laten zien dat countrymuziek breed en voor iedereen is. Dit doet ze samen met haar akoestische band bestaande uit David Piedfort, Tom Willems en Mart van den Bighelaar.

Aankomende EP

INA ROSE maakt een tour door België ter gelegenheid van haar nieuwe single ‘Closer’. De song is na ‘Look Down On Me’ de tweede single van haar aankomende EP. In tegenstelling tot haar debuut EP Sound Of Love, die vooral country, folk en singersongwriter elementen verkende, slaat de tweede EP een brug tussen traditionele en moderne countrymuziek. ‘Look Down On Me’ en ‘Closer’ zijn hier alvast een voorsmaakje van.

Tickets en actuele tijden via https://inarose-tkerkske.eventsquare.store/nl

EVR

Facebook4
Twitter
Follow Me
Tweet