Laatste nieuws:
hallo-ik-heet-cayen

Hallo, ik heet Cayen

Mag ik me even voorstellen: ik heet Cayen en ben een drie jaar jonge damesherder.

img_8556

Ook ik heb diverse tehuizen gehad, net zoals veel bewoners hier in Canina. Maar kennelijk hield geen van mijn baasjes genoeg van mij om me eens goed te laten onderzoeken. Ik zakte namelijk soms door mijn achterbenen en loop wat wiebelend. Hier bij Canina hebben ze daar wel naar laten kijken en het blijkt dat ik degeneratieve myelopathie hebt, een echter herderskwaal.

img_8560

Hier is geen behandeling voor, maar ik heb ook helemaal geen pijn! Integendeel, ik vind het heerlijk om lekker te gaan wandelen, dat maakt me zo blij! Geweldig is dat. Knuffelen vind ik ook best fijn, maar van te drukke honden hou ik niet.
Kan ik jou blijmaken met mijn liefde? Ik beloof je dat ik een trouwe, goede vriend zal zijn.

img_8562

Dierenasiel Canina
Kievitstraat 40
03/6771291

Facebook95
Twitter
Follow Me
Tweet