Laatste nieuws:
Gezellig barbecueën bij Coda op 7 juli

Gezellig barbecueën bij Coda op 7 juli

Naar jaarlijkse gewoonte kan je op de eerste zondag van de maand juli gaan barbecueën bij Coda in Gooreind. Dit jaar is dat op zondag 7 juli. Iedereen is er welkom tussen 12:00 en 19:00.

Ook dit keer maakt Coda er een verbindend feest van, met naast lekker eten en drinken ook optredens van Press Pause, Country Spirit Line Dancers en Smout & Reuzel.

Zonder inschrijving

Zin om op 7 juli mee aan te schuiven voor de barbecue op het prachtige domein van Coda? Mooi! Je komt gewoon langs, inschrijven hoeft niet. Je koopt ter plaatse jetons aan voor je consumpties. Betalen kan met Bancontact of cash.

Het adres: Bredabaan 743, Wuustwezel (Gooreind)

Kunst voor Coda

Ook dit jaar zet Coda tijdens de barbecue het initiatief ‘Kunst voor Coda’ in de kijker. Kunst is een andere mooie manier om mensen met elkaar te verbinden. Verschillende kunstenaars hebben voor dit initiatief één of meerdere van hun werken gedoneerd. Tussen 13:00 en 17:00 kan je die werken bezichtigen in een aparte stand aan de ingang en een bod doen om het werk aan te kopen. De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar Coda.

Wist je trouwens dat Coda meerdere afdelingen heeft? Meer informatie over de hospice, de thuiszorg, het dagcentrum, de rouwzorg en het lokaal dienstencentrum vind je op de website https://coda.care of op zondag 7 juli aan de infostand.

Bron: Lokaal bestuur Wuustwezel
Foto: Pixabay

Facebook11
Twitter
Follow Me
Tweet