Laatste nieuws:
Cappellen trekt jeugdkaart

Cappellen trekt jeugdkaart

Vanaf het nieuwe seizoen 2024-2025 zal voetbalclub Cappellen een B-elftal in competitie brengen. Die ‘nieuwe’ seniorenploeg zal onderaan de ladder in vierde provinciale van start gaan en wil eigen jongeren een kans geven om te groeien naar een plek in het fanionteam.

Perfecte brug slaan

Sven Smets TVJO van de jeugdwerking van de Kapelse voetbalclub verduidelijk op de RCFC-website: “Via dit project willen we de perfecte brug slaan tussen onze jeugdwerking en de werking van ons A-Elftal. Zowel jong talent uit onze eigen jeugdwerking als ervaren spelers met een achtergrond bij RCFC moeten er hun plaats kunnen vinden.” Wie geïnteresseerd is om deel uit te maken van dit project kan mailen naar tvjo@rcfc.be

Cappellen trekt jeugdkaart2

Oud-international nieuwe trainer

In juli begint ex-Rode Duivel Bart De Roover aan zijn derde ambtstermijn als hoofdtrainer van R. Cappellen FC. Hij volgt Yves Van Borm op die een tijdje geleden meedeelde dat hij de club op het einde van het seizoen verlaat. Voor de nieuwe trainer is R.Cappellen F.C geen onbekende. Bart De Roover was tussen 2003 en 2008 en tussen 2017 en 2020 hoofdtrainer in het Jos Van Wellenstadion. In die acht seizoenen leidde hij 270 wedstrijden; waarvan hij er 125 won.

MLH

Foto: © Pixabay

Facebook15
Twitter
Follow Me
Tweet