Laatste nieuws:
Zwembad opent 3 december de deuren

Zwembad opent 3 december de deuren

Het zwembad van de gemeente Kalmthout werd het voorbije jaar grondig gerenoveerd. Die werken duurden langer dan voorzien, maar nu is het einde definitief in zicht.

Op 3 december opent het zwembad opnieuw de deuren. Sinds woensdag 14 november worden de twee zwembadkuipen langzaamaan gevuld met water. Zo kan de nieuwe constructie zich beter aanpassen aan het drukverschil door het water. Als dat is gebeurd, start de gemeente de waterbehandeling op. Dat systeem warmt het water op en filtert het. Daarnaast wordt de nieuwe toegangscontrole opgestart en uitgeprobeerd. In de week van 26 november testen enkele groepen zwemmers het zwembad. De opening voor het grote publiek is voorzien op maandag 3 december.

Het zwembad wordt gevuld…

Het zwembad van de gemeente Kalmthout werd het voorbije jaar grondig gerenoveerd. Die werken duurden langer dan voorzien, maar nu is het einde definitief in zicht. Op 3 december opent het zwembad opnieuw de deuren. Sinds woensdag 14 november worden de twee zwembadkuipen langzaamaan gevuld met water. Zo kan de nieuwe constructie zich beter aanpassen aan het drukverschil door het water.Als dat is gebeurd, start de gemeente de waterbehandeling op. Dat systeem warmt het water op en filtert het. Daarnaast wordt de nieuwe toegangscontrole opgestart en uitgeprobeerd. In de week van 26 november testen enkele groepen zwemmers het zwembad. De opening voor het grote publiek is voorzien op maandag 3 december.

Geplaatst door Gemeente Kalmthout op Donderdag 15 november 2018

Bron en beeldmateriaal: gemeente Kalmthout

Facebook126
Facebook
Twitter
Visit Us