Laatste nieuws:

Zonder zorgen naar 2017 met de feestbus

Tijdens oudejaarsnacht brengen de chauffeurs van De Lijn je veilig naar je bestemming en weer thuis. Zo kan je zolang feesten als je wil, zonder stress of parkeerzorgen. Essenaren kunnen dankzij de gemeente vanaf 12 december een gratis ticket krijgen.

Dienstregeling
Acht tramlijnen en twintig buslijnen blijven de hele nacht van oud naar nieuw rijden. Sommige volgen bestaande trajecten, maar er zijn ook feestbussen en –trams die speciaal voor de gelegenheid via andere reiswegen rijden.
Feestbus 11 pendelt tussen feestlocaties in Essen en Kalmthout.

Meer informatie over de dienstregelingen en reiswegen vind je via www.delijn.be/oudejaar.

Gratis feestbiljet voor Essenaren
Dankzij de financiële tussenkomst van de gemeente Essen kan je vanaf maandag 12 december 2016 voor het gebruik van de feestbussen en -trams een gratis feestbiljet krijgen bij het VVV-kantoor, de Vrijetijdsbalie in het gemeentehuis, de Spar in Wildert en de bib. Je kan maximaal tien tickets halen.

De bussen en trams van De Lijn rijden van 31 december 18.00 uur tot ‘s anderendaags 1 januari om middernacht. Je kan vanaf 19 december de tickets ook in één van de Lijnwinkels halen, maar dan betaal je wel 3,00 euro per ticket. Je kan ze ook bij de chauffeurs kopen op 31 december vanaf 18.00 uur.

De gemeente en De Lijn wensen je alvast fijne feesten en een gelukkig 2017!

Tijdsschema van Oud op Nieuw
Plan bus Essen-Kalmthout-Wuustwezel
Plan bus Essen en Kalmthout

Bron en foto: gemeente Essen

JH

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us