Laatste nieuws:
Pulptuur 2018 - Park van Kapellen - Noordernieuws.be

Zondag Pulptuur

Zondag kan je onder een stralende hemel met de hele familie weer lekker ontspannen in het park tijdens Pulptuur. Er staan dit jaar weer heel wat pareltjes op de Pulptuuraffiche. Ontdek op zondag 1 juli in het gemeentepark lokaal talent, maar ook een aantal grote namen op de zes podia van het gratis familiefestival.

Radio Guga opent Pulptuur om 13.00 uur op podium Vijver. Daarna volgen andere toppers: Zannemie en de Bende brengt een echt kinderconcert, je kan meezingen met Ingeborg, Johnny Trash brengt comedy in de tent aan de Watertoren, SONS maakt er een stevig feestje van op podium Atletiek, Jean Bosco Safari brengt een tribute aan The Beatles in de Rozentuin en in de kerk geniet je van Philippe Thuriot op accordeon. Nele Needs a Holiday & DJ Team Gomoris brengen de zomer naar podium Vijver. Aan podium Basket vind je allerhande dansoptredens, zoals een workshop Afrikaanse dans, en aan de speeltuin staat het kinderdorp met De Circus Boerderij! Geniet van de circusshow of word zelf circusartiest tijdens de workshop.

Betaal met Bancontact!

Aan elk podium vind je een bonnenverkooppunt met betaalterminal om elektronisch te betalen: supersnel, superhandig en superveilig. Een jeton = € 1.

Meer info

website
facebook
instagram

Bron en afbeelding: gemeente Kapellen

Facebook7
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us

Lees meer:

Japans fotomodel exposeert met Jorg Van Daele-

Japans fotomodel exposeert met Jorg Van Daele

Voor de eerste keer kan u in New Jorg Gallery, de galerij van de Kalmthoutse …

Veel deelnemers herfstwandeling Canina

Veel deelnemers herfstwandeling Canina

Het was zondag weer druk bij Canina. Veel hondenliefhebbers namen deel aan de Herfstwandeling, of …

De verlatingsangst bij de hond

De verlatingsangst bij de hond

U hebt een (nieuwe) hond geadopteerd, maar stelt vast dat hij niet verdraagt om alleen …