Laatste nieuws:
Zondag opende toverschool Heksenstein de deuren - Drakenkop - noordernieuws 2022

Zondag opende toverschool Heksenstein de deuren

Eindelijk was het zover, op zondag 27 november opende de enige, echte toverschool Heksenstein de deuren. De dappere bezoekers werden door de Essense heksen op een originele, ludieke manier ondergedompeld in een wereld vol magie.

Zondag opende toverschool Heksenstein de deuren1

Lekkere troep

In de prachtige heksenkeuken mochten de kinderen het grote toverboek inzien en lekkere troep brouwen, zoals schetensoep, trollenbrol en hersenpaté, maar ook liefdesdrank stond op het menu. Uiterlijke kenmerken zoals uitgevallen tanden, beugels, blokjes en lange neuzen die konden wijzen op toekomstige hekserij werden grondig gekeurd en bejubeld!

Zondag opende toverschool Heksenstein de deuren2

Echte drakentand

De kinderen werden in verwondering gebracht door de voorspellingen, de Mond der Waarheid en de mooie vertellingen van Muzarto woordkunst. Natuurlijk werd er In Heksenstein ook getoverd en jong en oud konden zich uitleven bij de Heksen zonder Vrees en het atelier van de drakentemmer. Alle durvers werden beloond met een echte drakentand, afgestaan door draak Bastos die veilig in zijn kot zat te loeren! Toen het donker werd, verdween de tijdelijk zichtbare toverschool Heksenstein, de heksen vlogen weg op hun bezem en de rust daalde terug neer in het prachtige Karrenmuseum van Essen.

Bron en foto’s: VVV Toerisme Essen

Facebook51
Twitter
Follow Me
Tweet