Laatste nieuws:
Retapstore - Hervulbare kraanwater waterflessen voor thuis en onderweg - Voor particulieren en bedrijven - Kortingsactie Noordernieuws - juli 2018
Zomerbrochure boordevol activiteiten
Zomerbrochure boordevol activiteiten

Zomerbrochure boordevol activiteiten

De zomerbrochure 2016 staat weer boordevol activiteiten voor kinderen, tieners en jongeren waaraan ze kunnen deelnemen tijdens de zomervakantie. En boordevol, dat mag je letterlijk nemen. De dagen dat er niets te doen is in juli en augustus, kan je op één hand tellen.

De brochure verzamelt activiteiten die in Kalmthout georganiseerd worden door de gemeente, verenigingen en andere organisaties. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen doorlopende activiteiten, kampen en dagactiviteiten. Alles staat chronologisch geordend en aan elke activiteit is een doelgroep verbonden: kids (3 tot 12 jaar), tieners (12 tot 16 jaar), jongeren (16 tot … jaar) en iedereen (familieactiviteiten).

Met maar liefst 50 activiteiten voor kids, is het aanbod voor deze doelgroep het meest uitgebreid. Tieners kunnen hun keuze maken uit 32 activiteiten. Voor jongeren noteren we 17 activiteiten. Tot slot staan 32 activiteiten open voor alle leeftijden.

In de week van 9 mei 2016 zit de brochure in alle Kalmthoutse bussen, maar nu al kan je hem raadplegen op: http://www.kalmthout.be/startpagina-zomerbrochure-kalmthout.html.

INFO:
info@kalmthout.be, 03 620 22 16

Bron en foto: gemeente Kalmthout

JH

Facebook2
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us