Laatste nieuws:
Zomer in Tatteljee 2019

Zomer in Tatteljee 2019

De ‘Zomer van Tatteljee’, of kortweg Z!T, is een zomers evenement dat het vormingscentrum Tatteljee in maanden juli en augustus zal organiseren. Bedoeling is om een publiek te laten kennismaken met het Tatteljee en dit op een alternatieve en ludieke manier.

4 zaterdagen (13/7 – 27/7 – 10/8 – 24/8) leggen we de focus op telkens een specifiek doelpubliek waaraan we die dag extra aandacht gaan geven. Maar iedereen is altijd welkom en zal evenzeer verwend worden!

De tuin van het Tatteljee wordt voor de gelegenheid omgevormd tot een geanimeerde zomerbistro met zomerse cocktails, hapjes en gastronomische schotels. Er is muziek met ‘Z!T on stage’ en ‘Radio Z!T’, kinderanimatie en zéér leuke en originele workshops. Net zoals vorig jaar sluiten we de 4 zaterdagen telkens af met een openluchtfilm (i.s.m. KOBIE). Dit jaar kozen we voor ‘Green Book’, ‘Bohemian Rhapsody’, ‘Hell Hole’ en een keuzefilm door het publiek.
Heel het evenement is GRATIS. Drank en eten uiteraard niet. Voor bepaalde workshops moet je een kleine bijdrage betalen en vooraf inschrijven. Info hierover is terug te vinden op de website: www.Tatteljee.be

Ons programma:

Zaterdag 13/7 vanaf 15h: thema ‘Café Cassé’ met GEEFPLEIN ism. KVLV en het REPAIRCAFE.
Zaterdag 27/7 vanaf 15h: thema ‘Café Local’ met EIGENMAAKMARKT en 2eHANDS BOEKENMARKT.
Zaterdag 10/8 vanaf 15h: thema ‘Café Mondial’ met WERELDMARKTJE en Noord-Zuidinitiatieven
Zaterdag 24/8 vanaf 15h: thema ‘Café Rakkewiet’ met KINDERROMMELMARKT

Voor ‘Z!T on stage’ enkele namen:

Helen (jonge singer songwriter), Tirette K’tet (transmuzikale trein dendert voorbij), Sticky Stuff, djembéband: The Souvenirs and Friends, Kids kapen het podium

Bron en foto: Tatteljee

Facebook19
Facebook
Twitter