Laatste nieuws:
Zoektocht De Wissel

Zoektocht De Wissel

Gemeenteschool De Wissel organiseert, samen met het oudercomité, een zoektocht.  Als locatie koos de school deze keer voor twee interessante lussen, namelijk één in Gooreind en één in Loenhout.  Zo leren we deze woonkernen ook beter kennen en bewandelen we toch meer de onbetreden paden.

De startplaatsen zijn WZC Amandina (Gooreind) en het Burgemeester Van Looverenplein (Loenhout).  Beide locaties zijn gemakkelijk te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid indien je met de auto naar het vertrek wenst te komen.

Voor de echte sportievelingen is er in de brochure ook een aangename fietsroute (zonder vragen) opgenomen die beide startplaatsen verbindt met de Poort naar het Platteland in Wuustwezel-Centrum.

Iedereen (families, vrienden, toeristen, …) kan deelnemen aan deze leuke, interessante foto-zoektocht.  De brochures en deelnameformulieren zijn te verkrijgen van 1 april tot en met 31 mei.  Ook de late starters krijgen nog voldoende tijd om de zoektocht tot een goed einde te brengen.  We verwachten de deelnameformulieren pas terug vlak na het verlengde Pinksterweekend.

Je kan er één of meer gezellige wandel- en/of fietsnamiddagen van maken.  Plezier is alvast verzekerd.

Uiteraard hoort bij een zoektocht ook een prijsuitreiking.  Deze vindt plaats op zaterdag 17 juni in Gemeenteschool De Wissel, van 17u – 19u.  We tonen je dan de foto’s die je al dan niet gevonden hebt en vertellen je de juiste oplossingen.  Hier zal ook een extra ‘aanwezigheidsprijs’ worden verloot onder de aanwezige deelnemers.

Wandelbrochures en deelnameformulieren zijn te bekomen:

in Wuustwezel:

  • op het secretariaat van Gemeenteschool De Wissel (Hagelkruis 2A)
  • dagbladhandel Papierus (Bredabaan 436)
  • ’t Snoepwinkeltje (Dorpsstraat 61, ook open op  zondag van 10u-14u)

in Gooreind:

  • op het secretariaat van Gemeenteschool Klim Op (Gasthuisstraat 8)
  • aan de balie van WZC Amandina (Bredabaan 737)

in Loenhout:

  • op het secretariaat van Gemeenteschool ’t Blokje (Kerkblokstraat 16)
  • in Koffie-Kan (Guldenhof) (Tienpondstraat 1, ook open op zondag vanaf 9u)

Er is een apart klassement en een aparte brochure (zelfde foto’s, andere vragen) voor volwassenen en kinderen.  De deelnameprijs voor volwassenen bedraagt 5 EUR, die voor kinderen tot 12 jaar 3 EUR, af te rekenen bij afhaling van de formulieren.

Ingevulde deelnameformulieren dienen ten laatste op dinsdag 6 juni in de brievenbus van Gemeenteschool De Wissel te belanden.  Je mag ze ook, eveneens ten laatste op 6 juni, bij de Gemeentescholen van Loenhout of Gooreind binnenbrengen.

Voor meer informatie kan je steeds contact opnemen via vriendenkring@wisselmail.be.

Je bent van harte uitgenodigd !

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

AJ

Facebook7
Facebook
Twitter
Visit Us