Laatste nieuws:
Zoek je nog tickets voor TDBT in Brasschaat

Zoek je nog tickets voor TDBT in Brasschaat?

Wie nog een ticket wil bemachtigen voor de negende editie van het ‘open air’ muziekfestival The Day Before Tomorrow (TDBT) op zaterdag 27 augustus 2022 in het gemeentepark van Brasschaat moeten we teleurstellen. De 15.000 tickets zijn allemaal de deur uit. De organisatie waarschuwt iedereen voor malafide websites of personen die nog tickets via niet officiële weg te koop aanbieden.

Wie toch nog een poging wil wagen om de diverse dj’s en de hoofdacts zoals De Jeugd van Tegenwoordig, Dj Licious, Regi & Pommelien, DJ F.R.A.N.K., Yves Deruyter en Nico Morano aan het werk te zien, kan zich best inloggen op TICKETSWAP www.thedaybeforetomorrow.be/tickets/. De organisatoren van TDBT werken uitsluitend samen met deze website om eventuele vrijgekomen tickets aan te bieden.

Zoek je nog tickets voor TDBT in Brasschaat2

Wie naar het festival afzakt, komt best met het openbaar vervoer, met de fiets of te voet. Kijk op www.thedaybeforetomorrow.be/location/ om je weg uit te stippelen naar een parking, de inkom, de kiss-and-ride-zone.

Politiekantoor gesloten

Naar aanleiding van TDBT zal het politiebureel aan de Hemelakkers in Brasschaat op zaterdag 27 augustus gesloten zijn. Voor dringende hulp kan je de lokale politie bereiken via 101. Alle agenten zullen zichtbaar aanwezig zijn op en rond de festivalweide.

Foto’s: © TDBT

MLH

Facebook7
Twitter
Follow Me
Tweet
Nelen R - Timmerwerken - Dakwerken