Laatste nieuws:
Zoek de Gouden Dahlia

Zoek de Gouden Dahlia

Op zondag 11 september 2022 zal de 70ste editie van Bloemencorso Loenhout doorgaan. Voor deze feesteditie halen ze de Gouden Dahlia terug uit het stof om na vier jaar om de Gouden Dahlia actie terug te organiseren.

Wat is de Gouden Dahlia?

Dit is een zoekactie op vier verschillende locaties in de omgeving van Loenhout. De locatie waar de dahlia ligt zal je kunnen raden aan de hand van drie tips die op Facebook & Instagram komen van Bloemencorso Loenhout. De zoektocht wordt op vier zondagen georganiseerd. Vanaf de tweede zondag van augustus tot en met de eerste zondag van september. Op die zondagen is iedereen welkom, vanaf 14:00 geven ze het startschot om de dahlia te zoeken. De persoon die de Gouden Dahlia vindt, wint mooie prijzen. De prijzen zijn: een pakket streekproducten uit de gemeente Wuustwezel en inkomkaarten voor Bloemencorso Loenhout.

Zoek de Gouden Dahlia2

Wanneer is de Gouden Dahlia?

Zondag 14, 21 & 28 augustus en zondag 4 september 2022, telkens vanaf 14:00

Wat is Bloemencorso Loenhout?

Bloemencorso Loenhout is een optocht met ruim 32 praalwagens, van klein naar groot bekleed met 4 miljoen dahlia’s. Een bloemenwagen is ongeveer 8 meter hoog en 12 meter lang en hierbij het grootste Bloemencorso van België en tweede grootste van Europa. De optocht wordt afgewisseld met straattheater en top drumbands uitbinnen- en buitenland. Diverse drankstanden en feestlocatie over het gehele dorp zorgen voor de juiste sfeer.

Tickets

Wilt u zich ook laten verbazen door de miljoenen dahlia’s op die 32 grote prachtexemplaren? Koop dan uw tickets via www.bloemencorsoloenhout.be/tickets

Foto’s: ©Wezelopdefoto.be

BVE

Facebook23
Twitter
Follow Me
Tweet