Laatste nieuws:
Zesde dorpsdag in Wuustwezel centrum

Zesde dorpsdag in Wuustwezel centrum

Eindelijk is het weer zover en kan de zesde dorpsdag van Wuustwezel doorgaan. Op zondag 26 september organiseert het gemeentebestuur in samenwerking met het dorpsdagcomité en Koop in Wuustwezel een dorpsdag op de Bredabaan in Wuustwezel-centrum. Het belooft een feesteditie te worden met de nodige aandacht voor beleving.

Ondernemers, handelaars en verenigingen uit de hele gemeente stellen van 12:00 tot 18:00 hun activiteiten voor op de Bredabaan. In totaal zijn er weer ruim honderd deelnemers. Op verschillende podia zullen artiesten het beste van zichzelf geven. Daarnaast omvat het programma nog kinderanimatie, opendeurweekend handelaars Wuustwezel-centrum, demonstraties door verenigingen, een grote rommelmarkt in het Hagelkruis (van 09:00 tot 18:00).

De Bredabaan is verkeersvrij vanaf het kruispunt Biest tot en met kruispunt Slijkstraat. Er zijn drie bewaakte fietsenstallingen en elke fietser ontvangt een gratis attentie.

Anders dan andere jaren

Tijdens dit evenement waarop we hopelijk een hoop blije gezichten gaan mogen weerzien, is er ook de nodige aandacht voor de dan geldende maatregelen rond corona. We willen je dan ook vragen om deze te respecteren en er zo voor iedereen een veilige, maar vooral gezellige dag van te maken.
Wat houden deze regels in? Je draagt een mondmasker, je houdt de nodige afstand en ook het parcours is enkele richting, dus je volgt de pijlen. Ook vragen we je om je handen te ontsmetten als dit nodig is.

MR