Laatste nieuws:
Zeg ook halt tegen zwerfvuil!
Zeg ook halt tegen zwerfvuil!

Zeg ook halt tegen zwerfvuil!

Om zwerfvuil te verminderen, organiseert de milieudienst in samenwerking met de jeugddienst op zondag 24 april 2016 een grote zwerfvuilactie. Alle jeugdverenigingen zijn opgeroepen om vanaf 10:00 mee de handen uit de mouwen te steken en een buurt vrij te maken van zwerfvuil.

Zwerfvuil langs fietspaden, in bermen en tussen aanplantingen geeft niet enkel een slordig straatbeeld. Het vraagt ook veel tijd van de groenarbeiders om het op te ruimen. Tijd die de groendienst liever in het onderhoud van plantsoenen en aanplantingen steekt. Je kan zwerfvuil ook makkelijk zelf vermijden door één van de 171 vuilnisbakjes in de gemeente te gebruiken. Opgelet! Die zijn er enkel voor zwerfvuil, niet voor huishoudelijk afval.

Natuurlijk kan jij met jouw sportclub, natuurvereniging, wandelclub of buurtcomité ook mee helpen om van Kalmthout een nette gemeente te maken. Trommel je leden of vrienden op en contacteer de milieudienst. Ze bezorgen je het nodige materiaal om het zwerfvuil in jouw buurt aan te pakken. Samen maken we komaf met zwerfvuil!

INFO:
duurzaamheid@kalmthout.be, 03 620 22 64

Bron en foto: gemeente Kalmthout

JH

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us