Laatste nieuws:
Zandbergrun rekent weer op toeschouwers om deelnemers aan te moedigen - Noordernieuws 2022
© Bob Gots

Zandbergrun rekent weer op toeschouwers om deelnemers aan te moedigen

Vorig jaar leek het er even op dat de Zandbergrun voor de laatste keer was uitgereden. Maar dankzij een nieuwe organisatie kunnen de zijspanmotoren op zaterdag 3 september opnieuw uitrijden. Net als voorgaande edities is de rondrit vooral bedoeld om personen met een handicap een bijzondere uitstap te gunnen.

De Zandbergrun vertrekt aan de evenementenweide in Wuustwezel en maakt twee ritten door de omliggende gemeenten. Om 12.30 u gaat het eerste deel van de rondrit richting Brecht, Rijkevorsel, Hoogstraten en Loenhout. Om 15.30 u rijdt het tweede deel van de tour naar Essen, Kalmthout en Gooreind.

Stralende gezichten

De Zandbergrun zorgt telkens voor stralende gezichten bij de passagiers, maar ook de vele motorrijders genieten van het evenement. De organisatoren roepen de bewoners langs het parcours op om alle deelnemers aan te moedigen.

Iedereen is welkom op de evenementenweide aan de Gasthuisdreef om iets te komen drinken en samen voor ambiance te zorgen. Sfeer en gezelligheid zijn ook ’s avonds verzekerd, want vanaf 19.30 u zijn er optredens van The Clayroad Company, Sticky Notes en Audioshakers.

Meer info: www.zandbergrun.be

Foto: ©Bob Gots
Bron: gemeente Wuustwezel

Facebook38
Twitter
Follow Me
Tweet
Nelen R - Timmerwerken - Dakwerken