Laatste nieuws:
Wuustwezel viert carnaval

Wuustwezel viert carnaval

De Gortepappers organiseren dit jaar opnieuw een volledig carnavalsweekend in De Ark in Wuustwezel en de scholen van Wuustwezel-centrum trekken in stoet door de straten.

Carnavalstoet
De leerlingen van de Triangel, De Wissel en Daltonschool De Vinkjes trekken op vrijdagmiddag verkleed door de straten van Wuustwezel. De stoet start om 13:30 aan Achter d’Hoven en passeert Hagelkruis, Dorpsstraat, Bredabaan, Kloosterstraat, Gemeentepark en Het Blok. Jij komt toch ook een kijkje nemen langs het parcours?

Jeugd bijt de spits af
Zoals gebruikelijk bijten de jeugdverenigingen vrijdag 9 februari de spits af met een spannende en uitdagende versie van het Jeugdcarnaval. De hele avond in polonaise door de zaal hossen zal niet lukken, want in de loop van de avond moeten er een zestal proeven afgelegd worden. Sommige met een kleine groep, sommige met iedereen samen. De proeven zijn naar goede gewoonte spectaculair en zo geheim dat zelfs de jury pas de avond zelf wordt ingelicht. Fair play staat hoog in het vaandel, maar ook genieten, zingen, dansen, supporteren en proberen te winnen … Het enige wat er trouwens echt te winnen valt, is “eeuwige roem” voor een jeugdvereniging (althans voor een jaar).

Quizzen op zaterdag
Dit jaar terug van weggeweest: de carnavalszaterdag! Zaterdag 10 februari verrassen de Gortepappers jullie met de ‘Nog geen naam quiz’. Verwacht maar de meest chaotische quiz waar je ooit aan deelgenomen hebt. Quizzen zal nog nooit zo leuk geweest zijn! Verwacht het onverwachte…

Kindercarnaval
Zondag 11 februari staat, zoals de traditie het wil, volledig in het teken van Kindercarnaval. Vanaf 14:00 (inschrijven: 13:00) nemen we jullie mee naar de wereld van de Superhelden die samen met de kinderen komen paraderen op het podium. Alle kinderen die meedoen kunnen een prijs kiezen uit de magische winkel. Wie durft, kan ook een playback-act uitvoeren. Daarvoor breng je je eigen nummer mee op CD of USB. Het publiek en de jury, met winnaars van vorig jaar, zullen tenslotte de prijzen uitreiken aan wie het best voor de dag komt.

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

JH

Facebook4
Facebook
Twitter
Visit Us