Laatste nieuws:
Wuustwezel, cultuurgemeente

Wuustwezel, cultuurgemeente?

Jouw gemeente, cultuurgemeente?
Er gebeurt in Wuustwezel al heel wat voor amateurkunstenaars, verenigingen, kunstinstellingen, erfgoedorganisaties, bibliotheken, cultuur- en gemeenschapscentra. Maar wat kan beter? En waar kan Wuustwezel in de toekomst extra op inzetten? Om hier een beeld van te krijgen doen we een burgerbevraging. We zijn nieuwsgierig naar jouw persoonlijke mening over het reilen en zeilen van cultuur in Wuustwezel.

Waarom deze bevraging?
Het lijkt nog ver weg, maar de gemeenteraadsverkiezingen komen er weer aan (2018). Het lokale cultuurbeleid verdient extra aandacht. En daar valt veel onder: bibliotheken, (amateur)kunsten, cultuur- en gemeenschapscentra, het verenigingsleven, vrijwilligerswerk, erfgoed, enzovoort. Je komt er meer mee in aanraking dan je denkt!

Wat wordt er gevraagd?
De vragen gaan over verschillende aspecten van cultuur in je gemeente. Bijvoorbeeld over het aanbod. Ook zijn we benieuwd hoe de gemeente inzet op ondersteuning. Is er ruimte voor artistiek talent? Enzovoort.
De bevraging is volledig anoniem en duurt zo’n 12 minuutjes! Niet veel voor een sterk(er) cultuurbeleid!
Vul de enquête in voor eind oktober via deze link. Of haal een papieren versie op bij de bib of de dienst vrije tijd en breng deze terug binnen voor 10 september.

Meer info
Cultuurdienst – 03 690 46 26 – cultuur@wuustwezel.be

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

JV

Facebook3
Facebook
Twitter
Visit Us