Laatste nieuws:
Wout van Aert aan de start in Roosendaal

Wout van Aert aan de start in Roosendaal

Maandag 1 augustus is het weer Draai van de Kaai, hét evenement voor alle wielerliefhebbers!

Groenetruidrager Wout van Aert is in navolging van Mathieu van der Poel en Pascal Eekhoorn de volgende toprenner, die te zien zal zijn tijdens Draai van de Kaai in Roosendaal.

Eén van de grote uitblinkers

“Hier zijn we lang mee bezig geweest”, zegt de organisatie die verheugd is met de komst van de Belgische smaakmaker. Van Aert is één van de grote uitblinkers in de Tour de France. Hij reed een aantal dagen in de gele trui, won al twee keer een etappe en maakte indruk met zijn aanvallende manier van koersen.

Toprenners

“We hebben er hard voor moeten werken om Van Aert hier te krijgen”, zegt Buurstee. “Maar woensdag hoorden we dat het ons was gelukt. Met Van Aert erbij hebben we naar onze mening een aantal toprenners in de gelederen. We hopen dat veel mensen uit de regio en uit België naar Roosendaal komen om deze toppers in actie te kunnen zien.” Eerder was al bekend gemaakt dat Mathieu van der Poel, Nederlands kampioen Pascal Eekhoorn en Annemiek van Vleuten aanwezig zullen zijn bij de Draai van de Kaai. “Daar kunnen we nu ook nog Nathan Van Hooydonck, Taco van der Hoorn, Danny van Poppel, Ellen van Dijk en Nederlands kampioene Riejanne Markus aan toevoegen!”

Praktisch

Draai van de Kaai begint maandag 1 augustus vanaf 11:30. De profs rijden om 19:30. Het parcours gaat over de Turfberg en de Frans Halslaan en zoals het hoort zijn de start en finish op de Kade.

Foto: Pixabay

Facebook78
Twitter
Follow Me
Tweet
Nelen R - Timmerwerken - Dakwerken