Laatste nieuws:
Wordt jouw band de beste band van de Noorderkempen

Wordt jouw band de beste band van de Noorderkempen?

De intergemeentelijke muziekwedstrijd Kamp Noord is terug! Nadat we de afgelopen jaren te maken hadden met één of ander vervelend virusje, zijn we in 2023 weer helemaal terug. Kamp Noord groeide de afgelopen jaren voor veel bands uit tot de ideale springplank voor jong muzikaal geweld in de Noorderkempen. In 2023 gaan we dus weer op zoek naar de BESTE BAND VAN DE NOORDERKEMPEN!

Nationale bekendheid

Kamp Noord heeft in de regio al heel wat bands voortgebracht, die daarna nationale bekendheid kregen: Equal Idiots, The Calico’s, Geppetto & The Whales, Black Leather jacket en vele anderen braken door via de poort van Kamp Noord. Nadien stonden ze o.a. op Pukkelpop, Rock Werchter en andere grote festivals. Ze werden genomineerd voor een MIA, wonnen StuBru’s De Nieuwe Lichting, stonden in de finale van Humo’s Rock Rally of scoorden verschillende radiohits. Niet dat het één perse met het ander te maken heeft, maar we zeggen maar…

Jong muzikaal talent

Zie jij het zitten om in hun voetsporen te treden? Surf dan als de bliksem naar www.kampnoord.be en schrijf jouw band in. Om deel te nemen aan deze muziekcontest is het noodzakelijk dat er iemand van de band zijn domicilie heeft in Brasschaat, Brecht, Essen, Kalmthout, Kapellen, Stabroek of Wuustwezel. Kamp Noord is op zoek naar jong muzikaal talent. Daarom is de gemiddelde maximum leeftijd van de band vastgelegd op 30 jaar.

Wordt jouw band de beste band van de Noorderkempen

Maximaal twintig bands

Let op, de organisatie is heel ongeduldig en heeft het niet zo voor twijfelaars. Hoe sneller je inschrijft, hoe groter je kans om deel te nemen. Maximaal twintig geselecteerde bands nemen het tegen elkaar op in twee halve finales en één grote finale. De halve finales vinden plaats op 10 februari in JOS Stabroek en op 11 februari in HobNob Brasschaat. De grote finale vindt plaats op 24 maart 2023 in GC Zaal REX Essen.

Meerdere prijzen

De geselecteerde bands en de plaats van spelen worden op 11 januari 2023 bekend gemaakt via de website. Naast een joviale prijzenpot bestaande uit studiotijd in TRIX twv 1400 euro, kan je ook optredens winnen voor lokale festivals en clubs zoals Straatfeeesten Kalmthout, Pulptuur Kapellen,

Alle genres

Wie op dit moment het slijm uit zijn mond voelt druipen, kan zich kandidaat stellen via www.kampnoord.be Dat doe je ten laatste op 23 december 2022 om 12:00. Elk genre is toegestaan: pop, rock, R&B, soul, hip hop, heavy metal, disco, … De organisatie weet alles wel te pruimen. Voorwaarde is wel dat je in een live set van 20 minuten minsten twee eigen songs tot een goed einde weet te brengen. Daarbuiten zijn covers toegestaan.

Info en inschrijvingen:

www.kampnoord.be, info@kampnoord.be

Facebook76
Twitter
Follow Me
Tweet