Laatste nieuws:
Wintersfeer aan Perron Noord in Brasschaat

Wintersfeer aan Perron Noord in Brasschaat

Aan Perron Noord, gelegen aan de Licht Vliegwezenlaan in Maria-ter-Heide naast het vliegveld in Brasschaat, opent op vrijdag 16 december Bar Perron. Dit is een gloednieuwe, overdekte en verwarmde feestelijke pop-up bar. De organisatoren die vorig jaar met Chateau Paulette een pop-up-winterbar en nadien een zomerbar opbouwden in het gemeentepark van Brasschaat, verrassen t.e.m. zondag 26 maart 2023 feestneuzen en levensgenieters met continu wisselende concepten, dj-sets en familiedagen. Bar Perron zal geopend zijn van vrijdag 16 december 2022 t.e.m. zondag 26 maart 2023.

Wintersfeer aan Perron Noord in Brasschaat2

Diverse activiteiten

Vrijdagavond opent Bar Perron vanaf 17 uur met een optreden van resident DJ Thyaz. Zaterdag kan je er al vanaf 13 uur terecht na een frisse winterwandeling en wordt de dag afgesloten met een reis terug in de tijd naar de jaren ‘70/’80/’90. Zondag wordt het weekend afgesloten met “Winter op wielen”, een static show met oldtimers die neerstrijkt op Perron Noord. Vanaf 10 tot 21 uur is de winterbar open voor een hapje en een drankje in een van de loungehoekjes of om je te verwarmen aan de vuurkorven.

Wintersfeer aan Perron Noord in Brasschaat4

Zwitserse gezelligheid

Sfeer en gezelligheid is troef bij Bar Perron. Wie binnenwandelt in de grote imitatie-chalet, krijgt meteen het gevoel om tussen de Zwiterse bergen te vertoeven. Daarvoor werden meer dan honderd kerstbomen, duizenden lampjes, schaapjes naast de tent en Zwitserse skiliften aangesleept om het perfecte decor te creëren waarin je je kan ontspannen en kan genieten van een authentieke winter-ervaring met een lekker drankje of met overheerlijke winterfood. Ook de Ofyr’s worden regelmatig aangestoken voor een heerlijke winterbarbecue. Wie uitgebreider wil tafelen kan terecht in brasserie Perron Noord gelegen naast Bar Perron.
Bar Perron kan je bezoeken op donder- en vrijdagen van 17 tot 01 uur, op zaterdagen van 13 tot 01 uur en op zondagen van 13 tot 21 uur.

Wintersfeer aan Perron Noord in Brasschaat3

Meer info kan je nalezen op de Facebookpagina van Bar Perron https://www.facebook.com/Chateau-Paulette-Brasschaat-278638056098562/

MLH

Foto: © Bar Perron / Dieter Van Daele

Facebook35
Twitter
Follow Me
Tweet
Q8 Tempo Oil - Essen - Goedkoopst tanken in Essen