Laatste nieuws:
Win een fiets

Win een fiets…

Op de wekelijkse markt van 11 juli en na afloop van De Kapelse Sprint op 30 juli worden fietsen verloot!

…op de wekelijkse markt van 11 juli

Bezoekers van de wekelijkse markt ontvangen op donderdag 11 juli vanaf 8.30 uur een tombola biljet bij elke aankoop. Onder alle aanwezige deelnemers worden om 10.30 uur en 11.30 uur twee fietsen verloot. Wie kans wil maken, moet wel aanwezig zijn bij de trekking. De ene fiets wordt gesponsord door de marktkramers, de andere door de gemeente.

…tijdens de Kapelse Sprint op 30 juli

Wie volgt Marieke Van Witzenburg en Tom Goovaerts op als winnaars van De Kapelse Sprint? De wielerwedstrijden op het parcours Hoevensebaan-Albertdreef-Essenhoutstraat, staan op dinsdag 30 juli op het programma. De heren elite en beloften rijden om 17.30 uur hun Grote Prijs Gemeentebestuur en Ereprijs René De Ren. Deze wedstrijd behoort tot het overkoepelend klassement van de Driedaagse van het Noorden (samen met twee wedstrijden in Brasschaat op 3 en 4 augustus). De dames elite trappen zich vanaf 19.15 uur in het zweet tijdens de Grote Prijs Frans Van Lent. Telkens gaat het om 60 km of 30 rondjes van 2 km.

Iedere toeschouwer van De Kapelse Sprint maakt kans om naar huis te rijden met een nieuwe fiets (zie foto)! Deze fiets kan je al komen bewonderen in het Administratief Centrum (Antwerpsesteenweg 130).

Deelnemen is heel eenvoudig. Je vult het deelnameformulier in dat je vindt in Info Kapellen 6 (p 23) die eind juni in je brievenbus viel. Knip dit uit en neem het mee naar de wedstrijden op 30 juli. Daar deponeer je jouw strookje in de collectebus aan het podium. De winnares van de dameswedstrijd trekt rond 20.30 uur op het podium het winnende lot. Let op, het gaat om een aanwezigheidstombola. Wie wil winnen, moet aanwezig zijn.

Succes!

Facebook8
Twitter
Follow Me
Tweet