Laatste nieuws:
Wielerzomer Roosendaal met de 45e Wielerronde van Nispen3

Wielerzomer Roosendaal met de 45e Wielerronde van Nispen

Wielerzomer in Roosendaal sportplezier binnen hand bereik, een prachtige samenwerking van 8 organisaties in het Wielerplatform Roosendaal.

Na het jubeljaar 2018 waarin het Wielercomité Nispen de trotse gastheer mocht zijn van de start van het NK Wielrennen, wordt in 2019 weer een traditioneel criterium verreden.
Naast de diverse KNWU-categorieën kan de regionale jeugd de strijd aangaan in de Decathlon Dikke Bandenrace. Een ideale kans om eens te proeven van het rijden van een echte wielerkoers. Iedereen die in Nispen woont of gewoond heeft, kan tijdens het 39e Nispense Kampioenschap een gooi doen naar de Ad Bastiaanse Trofee. Deze wedstrijd is bedoeld voor trimmers zonder licentie en wordt verreden onder de prominentencategorie van de KNWU.

Wielerzomer Roosendaal met de 45e Wielerronde van Nispen2

Nieuw onderdeel in de ronde van Nispen

Het vrouwenwielrennen zit in de lift zit en onze Nederlandse rensters behoren tot de wereldtop. Steeds meer dames trekken er met hun racefiets op uit om een mooie tocht te maken. Daarom vindt het Wielercomité het tijd dat er ook een aparte wedstrijd in Nispen komt voor wielrenliefhebsters uit de regio. Ben je geen wedstrijdrijdster, maar hou je wel van een uitdaging en/of wil je ervaren hoe het is om een keer een wielerkoers mee te rijden? Rij dan mee op 7 juli met deze wedstrijd over 30 km. De wedstrijd wordt verreden als een KNWU prominenten vrouwen wedstrijd. Het is een open wedstrijd, dus alle vrouwen zonder licentie (KNWU, TMZ of BWF of gelijkwaardige licentie), kunnen hier aan deelnemen.
Voor rensters die wel eens een wedstrijd rijden met een dagkaart, hebben we een speciale regeling opgesteld, kijk hiervoor op de site voor de toelichting.

Start 14.00 uur Prominenten vrouwen wedstrijd 30 km.
Aanmelden voor alle wedstrijden kan via wielernispen@hotmail.com
Site: www.rondevannispen.nl

Wielerzomer Roosendaal met de 45e Wielerronde van Nispen

Het programma van de Wielerzomer:

zondag 7 juli: opening in Nispen,
9 t/m 14 juli De Nationale Jeugdronde
15 Juli de wielerronde van Heerle,
19 juli de BeNe Ladies Tour
3 augustus Volksronde Roosendaal
4 augustus Warmdraaien voor de Hel van de Pin
4 en 5 augustus De Draai van de Kaai Roosendaal
6 augustus Hel van de Pin, 24 en 25 augustus Wieler Weekend Wouw
8 september Kermisronde Roosendaal

Foto’s: Louis van Pul

PA

Facebook59
Twitter
Follow Me
Tweet