Laatste nieuws:
Wie wordt de Beste Kalmthoutse Starter van 2022
Ferme Fie en jury

Wie wordt de Beste Kalmthoutse Starter van 2022?

Open Vld Kalmthout organiseert voor de derde keer de wedstrijd ‘Beste Kalmthoutse Starter’. Het begon daar mee om lokale starters meer in de kijker te zetten. Vorig jaar won Sofie Verhoeven, zaakvoerder van Ferme Fie. Ook dit jaar zal een onafhankelijke jury een laureaat selecteren die een prijs ter waarde van 200 euro zal winnen.

Startte je in 2022 met een onderneming in Kalmthout of startte je ergens anders een onderneming, maar ben je woonachtig in onze mooie heidegemeente? Dan maak je kans. Je kan jezelf inschrijven door een mail te sturen naar startervankalmthout@openvldkalmthout.be met ten minste volgende informatie: bedrijfsnaam, ondernemingsnummer, omschrijving bedrijfsactiviteit, motivatie om deel te nemen en contactgegevens. Je kan ook volgend formulier invullen: https://forms.gle/t5A7xyY45Teo2u9E9. Doe dit voor 13 februari 2023.

Onafhankelijke jury verdeelt mooie hoofdprijs

Een onafhankelijke jury bestaande uit Caroline Donnet, voorzitter van de winkelvereniging van Heide, Nico De Prest, zaakvoerder bij feestzaal De Schuur en Marij Cools, erkend bemiddelaar en loopbaancoach, zal dan een verdict vellen. Op basis van een eerste screening zullen er drie of meer kandidaten geselecteerd worden die een korte pitch zullen houden. Op basis daarvan wordt een winnaar gekozen. De winnaar krijgt een cheque ter waarde van 200 euro om te investeren in zijn jonge onderneming.

Netwerkmoment

Achteraf volgt er ook nog een netwerkmoment met de deelnemers en de vorige winnaar, Sofie Verhoeven werd ook uitgenodigd op het ondernemersevent met onderneming van het jaar, Aertssen Group, om een woordje te komen vertellen.

Het wedstrijdreglement leest u hier.

Bron en foto: Open Vld Kalmthout

Facebook3
Twitter
Follow Me
Tweet
Nelen R - Timmerwerken - Dakwerken