Laatste nieuws:
Belgerinkelfiets

Wie wint dit jaar de Belgerinkelfiets?

Fiets mee met Belgerinkel naar de Winkel van 30 april tot en met 4 juni en maak kans op mooie prijzen!

De fiets is het beste vervoersmiddel om aankopen te doen bij een winkel in de buurt. Met de fiets naar de winkel gaan is niet alleen beter voor het milieu, winkelende fietsers verliezen bovendien hun tijd niet in de file, moeten niet zoeken naar een parkeerplaats en werken meteen aan hun gezondheid.

Met één lotje kan je twee prijzen winnen

Doe tussen zaterdag 30 april 2016 en zaterdag 4 juni 2016 jouw boodschappen in Essen te voet of met de fiets en ontvang van een van de 70 deelnemende Essense handelaars een Belgerinkel-lot met een unieke code. De deelnemende handelaars vind je terug op www.belgerinkel.be/essen. Registreer de code op www.belgerinkel.be en maak elke dag kans op schitterende Belgerinkel-prijzen!

Deponeer nadien jouw lotje in de verzameldozen. Op die manier maak je ook kans op de prijzen die uitgereikt worden in de gemeente zelf. Ja, je leest het goed: met een lotje maak je dit jaar twee keer kans op een prijs!

Initiatief van gemeente, UNIZO, Gezinsbond en Bond Beter Leefmilieu

Met deze campagne wil de gemeente Essen, UNIZO, Bond Beter Leefmilieu en de Gezinsbond klanten van handelszaken in Essen aanmoedigen om vaker met de fiets of te voet boodschappen te doen. (op de foto van links naar rechts: Ludo Anthonissen (Gezinsbond), Werner Matheusen (Unizo), Kris Van Dorst (Unizo) en schepen Helmut Jaspers)

Jouw fietsmeters tellen voor de 10.000-stappenclash

Wist je dat 10 minuten fietsen gelijk staat aan 1.500 stappen? Van 30 april tot en met 28 mei doet Essen mee met de 10.000-stappenclash. Registreer je op www.10000stappen.be en maak van Essen de actiefste gemeente. Ook hier zijn er prijzen te winnen!

 

Bron & foto: Gemeente Essen

Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us