Laatste nieuws:
Wie krijgt welke rol in Niemandsland

Wie krijgt welke rol in Niemandsland?

Op dat antwoord wachten de 250 vrijwilligers die meededen aan de workshops voor zang, dans en acteren.

De vier workshopdagen, waarin ieder zijn of haar beste kant heeft laten zien, zitten erop. Het is nu aan de regisseur, de choreograaf en de zangcoach om voor alle kandidaten de geschikte rol te vinden.

Bedrijvigheid achter de schermen
Maar achter de schermen zitten alle Essense vrijwilligers ook niet stil! Tijdens de workshops werden alle maten voor de kleding opgemeten, waardoor de naaiploeg aan de slag kan, van het verzamelen van naaigerief tot het uittekenen van patronen. De decorploeg werkt tegelijkertijd de eerste decorplannen uit. Samen met de verantwoordelijken voor de attributen en de regisseur zorgen zij ervoor dat u zich straks in de tijd van de eerste wereldoorlog waant.

Tipje van de sluier
We nemen je mee in alle voorbereidingen en lichten er de eerste tipjes van de sluier op van het massaspektakel dat je in september mag verwachten. In de eerste video nemen we een kijkje bij de dansworkshop en hoor je de eerste klanken van de muziek…
Veel kijk- en luisterplezier!

Als muziek in de oren
En iets wat zeker niet vergeten mag worden bij een musicalspektakel: de muziek! Ook daar wordt momenteel hard aan geschreven en gecomponeerd. Wie weet kan je binnenkort al een tipje van de sluier beluisteren via de sociale media kanalen van vzw Kobie?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Wil je op de hoogte blijven van (N)iemandsland? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via www.essen.be/nieuwsbrief.

Dit project komt tot stand met de steun van de Vlaamse Overheid.

Bron en beeldmateriaal: gemeente Essen

Facebook11
Facebook
Twitter
Visit Us