Laatste nieuws:
Wie is Marc Erkens

Wie is Marc Erkens?

U kent hem wellicht van zijn spitse masterclasses muziek in het CANVAS-programma Culture Club en van zijn snedige commentaren bij de Koningin Elisabethwedstrijd voor piano. Of misschien hebt u zijn boek ‘Als muziek … spreekt gelezen?

Mozart en Mercury

Hebben Wolfgang Amadeus Mozart en Freddy Mercury – naast het feit dat ze in hun tijd allebei uiterst succesvolle muzikanten zijn geweest – iets met elkaar gemeen? Neen? Marc Erkens beweert van wel, al klinkt hun muziek natuurlijk anders. Tenminste op het eerste gezicht. Nieuwsgierig geworden? Natuurlijk, want zoals alleen hij dat kan, neemt Marc Erkens je mee op een vertellende en vergelijkende luistertocht, met heerlijke bewerkingen voor piano van Mozarts orkestmuziek en Mercury’s composities voor rockband. En uiteraard zullen de beroemde veertigste symfonie en ‘Bohemian Rhapsody’ daarin niet ontbreken.

Episch luistergenot

De Polderse Cultuurkring en de Davidsfondsafdelingen Zandvliet-Brecht en Putte-Grens nodigen u uit voor dit optreden.

Wanneer: vrijdag 14 april om 20:00
Waar: Vrijetijdscentrum De Schelde, de Keyserhoeve 66, Zandvliet
Inkom: €10,- voor leden, €15,- voor niet-leden.
Voor verdere info kunt u terecht bij Raf Bouckaert (03/664.01.69) of het secretariaat dfputtegrens@hotmail.be of bij Bertha Dierckx (03/568.8301 , bertha.dierckx1@telenet.be)

https://putte-grens.davidsfonds.be

Bron en foto: Davidsfonds Putte-Grens

Q8 Tempo Oil - Essen - Goedkoopst tanken in Essen