Laatste nieuws:
Werken waterleiding

Werken waterleiding

De Julien Breugelmansstraat zal vanaf 25 mei worden afgesloten gedurende ongeveer tien werkdagen. In het Klein Heiken is er verkeershinder van 26 tot 28 mei.

Werken Koerspleindreef en Julien Breugelmansstraat

In opdracht van Pidpa wordt er gewerkt aan de waterleiding in de Koerspleindreef en Julien Breugelmansstraat. Er wordt niet op hetzelfde moment in beide straten gewerkt. Gedurende tien werkdagen is de Julien Breugelmansstraat enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer. Een omleiding wordt voorzien via de Koerspleindreef. Deze wordt niet afgesloten, ook niet tijdens de werken. De werken zullen eind augustus 2021 afgerond worden.

Verkeershinder Klein Heiken van 26 t.e.m. 28 mei

Naar aanleiding van een leidingbreuk zal Pidpa vanaf woensdag 26 mei dringende herstellingswerken uitvoeren in het Klein Heiken ter hoogte van het Eigenheem. De werken vinden hoofdzakelijk plaats ter hoogte van het fietspad. Om voetgangers en fietsers een veilige doorgang te waarborgen zal de rijstrook in de rijrichting van Ekeren ingericht worden als voet- en fietspad. Er worden ook verkeerslichten voorzien om het gemotoriseerd verkeer beurtelings te laten passeren. Ter hoogte van Klein Heiken zal het Eigenheem worden afgesloten voor alle verkeer. Bewoners kunnen via de Frans De Peuterstraat en Heiveldlaan de straat bereiken.

Bron: gemeente Kapellen
Foto: Pxhere