Laatste nieuws:

Werken aan spoorlijn 12

Infrabel werkt tijdens dit voorjaar aan een grote vernieuwings- en onderhoudsproject op spoorlijn 12. Dat is de lijn die door Kalmthout passeert.

De spoorwegbeheerder pakt de overwegen van de Frans Raatsstraat, de Statiestraat, de Vogelenzangstraat, de Kinderwelzijnstraat en de Heidestatiestraat in Kalmthout aan. De werken zijn nodig om de veiligheid en continuïteit van het treinverkeer te blijven garanderen. De werken aan de overwegen vinden doorlopend plaats tijdens volgende weekends (meestal van vrijdagnacht tot maandagochtend*):
-26 en 27 maart
-2 en 3 april
-16 en 18 april
-30 april en 1 mei
-7 en 8 mei
Om de werken uit te kunnen voeren zullen onderstaande overwegen afgesloten zijn. Er wordt telkens in samenspraak met de gemeente een omleiding voorzien. De details per overweg vind je op https://infrabel.be/nl/antwerpen-noorderdokken-kapellen-vernieuwingswerken.

Werken aan spoorlijn 12-

Infrabel gebruikt machines voor de Werken. Daardoor zal er geluidshinder zijn, al proberen ze die tot een minimum te beperken. Meer info over de aangepaste dienstregeling vind je op de reisplanner op of de NMBS-app. In het najaar vernieuwt Infrabel ook de spoorstaven tussen Kapellen en Kalmthout.

Bron: gemeente Kalmthout
Foto: ©Google Street View
Afbeelding: gemeente Kalmthout

Facebook87
Twitter
Follow Me
Tweet