Laatste nieuws:
Werelddorp en zuiderse muziek op 't Park Zomert zondag

Werelddorp en zuiderse muziek op ‘t Park Zomert zondag

Picknicken, muziek van #LikeMe, een kinder- en werelddorp … Dat zijn al genoeg redenen om naar het gratis zomerfestival ‘t Park Zomert te gaan op 6 en 7 juli.
De gemeente Essen en vzw Kobie toveren op 6 en 7 juli van 13.00 tot 16.30 uur het park van GC de Oude Pastorij om tot een gratis zomerfestival.

Een zalige picknick op zondagochtend van 11:30-14:00 maakt het parkfestival compleet! Spreid je lakentje, schuif aan bij het buffet en smullen maar. Wij kiezen speciaal voor jou lekkernijen waar een duurzaam of eerlijk label aan hangt. Aansluitend kan je op verkenning in het werelddorp. Een ticket voor de picknick kost 10,00 euro, kinderen jonger dan 6 jaar betalen 5,00 euro. Koop je kaartje vóór 1 juli via www.essen.be/kobie.

Welkom in het werelddorp – 13.00 – 18.00

Zondagmiddag kan je op ontdekking in het werelddorp! Dat is geopend vanaf 13.00 uur. Geef je oren en ogen de kost en maak kennis met verschillende culturen.Zuiderse optredens, toffe doe-activiteiten en niet te vergeten (h)eerlijke hapjes en drankjes met een vakantiesmaakje aan.

Gregor Terror & The Calypso Gigolo’s – 14.00 uur

De mannen van Gregor Terror & The Calypso Gigolo’s zetten een fijne muzikale toets neer. Hun authentieke calypsomuziek is doorspekt met Caribische ritmes, swing, ska en latin uit de fifties en sixties. Original Calypso meets the ballroom.

Regenboogkoor – 16.00 uur

Dit koor uit Kapellen telt een 30-tal zangers. Zij laten graag een positief geluid horen tegen verzuring en polarisatie. Al zingend blijven zij dromen van een betere wereld waar solidariteit en wederzijds respect geen lege begrippen zijn. Zij brengen naar buiten wat mensen overal ter wereld beroert en verbindt.

Makasi – 17.00 uur

Laat je energieke vibes de vrije loop gaan tijdens de optredens van Makasi. Deze slagwerkgroep gebruikt de traditionele trommel als hoofdinstrument en krijgt je gegarandeerd aan het dansen.

Bron: gemeente Essen
Foto: Pixabay

Facebook2
Facebook
Twitter