Laatste nieuws:
Weg- en rioleringswerken

Weg- en rioleringswerken

Kapellen, Woensdrecht, Stabroek en Aquafin bereiden samen met Water-Link en studiebureau Sweco wegen- en rioleringswerken voor in de Grensstraat, AC Swinnenstraat-Canadalaan en Driehoevenseweg. Er zal gewerkt worden in verschillende fases. De duurtijd van elke fase is moeilijk te bepalen. De voorbereidende nutswerken starten op maandag 6 december.

Je ondervindt mogelijk hinder tijdens de verschillende fases van de werkzaamheden:

AC Swinnesstraat/Canadalaan (Stabroek)
Tijdens deze fase is er tussen de Europalaan en de Ertbrandstraat eenrichtingsverkeer richting de Ertbrandstraat. Kasteel Ravenhof en Oud Broek tot aan de verkeersbareel zijn bereikbaar via de lokale omleiding via Nederland.

Grensstraat tussen Albert Louisastraat en Driehoevenseweg
Er is eenrichtingsverkeer in de Grensstraat in de richting van de Ertbrandstraat naar de Oosthoevestraat. Het verkeer richting de Grensstraat wordt omgeleid via de Oosthoevestraat en Albert-Louisastraat.

Grensstraat tussen Oosthoevestraat en voetbal Putte
Tijdens deze fase werkt de aannemer met werfzones van circa 150 meter. Er worden verkeerslichten geplaatst zodat het verkeer de werfzone beurtelings kan passeren. Ook het kruispunt Grensstraat/Oosthoevestraat is gedurende enkele dagen onderbroken. Verkeer van de Oosthoevestraat wordt omgeleid via de Sint-Dionysiusstraat.

Driehoevenseweg/Grensstraat
Tijdens deze laatste fase is de Driehoevenseweg enkel bereikbaar voor plaatselijk verkeer.

Bron: gemeente Kapellen
Foto: Pxhere

Facebook12
Twitter
Follow Me
Tweet