Laatste nieuws:
Week van de opvoeding opvoeden is samenspel

Week van de opvoeding: opvoeden is samenspel

Elk jaar vindt van 16 tot 23 mei de ‘Week van de Opvoeding’ plaats, een campagne die opvoeden en ouderschap zichtbaar en bespreekbaar maakt. Dit jaar is het thema: ‘Opvoeden is samenspel.’ In Kalmthout organiseert het Huis van het Kind een aantal activiteiten. Die vinden plaats in het Huis van het Kind, Kapellensteenweg 170 in Kalmthout.

• Op woensdag 9 mei kon je er om 9 uur al terecht voor een speelbabbel, een ontmoetingsmoment voor ouders, grootouders, onthaalouders en … kinderen tot drie jaar. Om 10 uur was er een workshop handmassage voor de ouders.
• Op woensdag 23 mei organiseert CM om 9.30 uur een gratis sessie babymassage onder leiding van een deskundige. Je leert de technieken en hoe je ze thuis kan toepassen. Inschrijven doe je via www.cm.be/selfservice/agenda of 03 470 21 50. Ook niet-leden van CM zijn welkom.
• Ook op 23 mei om 19 uur is er een infoavond ‘Peuterpuberteit, mooie tijd?’ voor de ouders van peuters van 15 tot en met 30 maanden. Ook deze avond is gratis, maar je moet inschrijven via petra.dewint@kindengezin.be.
• Op dinsdag 29 mei om 19 uur zijn aanstaande ouders welkom op de infoavond ‘Kind op komst.’ Daar krijg je alle mogelijke informatie over zwangerschap en bevalling, kraamzorg, kraamgeld, Kind en Gezin en veel meer. Je schrijft gratis in via petra.dewint@kindengezin.be.

INFO: huisvanhetkind@kalmthout.be, www.cm.be, petra.dewint@kindengezin.be

Facebook5
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us