Laatste nieuws:
Watersportdagen in de BRABO-plas

Watersportdagen in de BRABO-plas

Op 12 juli en 26 augustus wordt er In de BRABO plas in Wuustwezel een watersportdag georganiseerd, waarbij je kennis maakt met allerlei watersportactiviteiten zoals een initiatie in rescue met board, bootvaren, reanimatie en verschillende wedstrijdvormen.

In de voormiddag is het de beurt aan kinderen van 10 tot 12 jaar, in de namiddag is het telkens de beurt aan 12 tot 14 jarigen. Inschrijven doe je via wuustwezel.ticketgang.eu:
• Voor de 10 tot 12 jarigen is de watersportdag een deel van de sportweek. Als je wil deelnemen schrijf je dus in voor de overeenkomstige dag van het sportkamp. Vrijdag 12 juli is inschrijven via het kamp ‘start to sport’ en maandag 26 augustus is inschrijven via het kamp ‘omnisportfunweek’.
• Voor de 12 tot 14 jarigen kan ingeschreven worden door te kiezen voor ‘watersportdag’ en de juiste datum op TicketGang. Om 13.30 uur begint de sportdag en om 16.00 uur is het gedaan.

Meebrengen: zwemkledij, zwembril, handdoek, extra katoenen t-shirt, waterschoenen of schoenen die nat mogen worden. Wetsuits en reddingsvesten zijn voorzien door de organisatie.

Wat is de prijs voor deze sportdag?

• 10 tot 12 jarigen: 13 euro per dag, 10 euro per dag vanaf het 2e kind van hetzelfde gezin. vrijetijdspas: 50% korting
• 12 tot 14 jarigen : 5 euro voor de watersportnamiddag. Vrijetijdspas: 50% korting.

Waar gaan de activiteiten door?

• 10 tot 12 jarigen: vertrek en aankomst vanuit sportkamp aan Sporthal Koch (Eikendreef 70)
• 12 tot 14 jarigen: Plas BRABO, Gasthuisdreef (W)

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Pixabay

Facebook53
Facebook
Twitter