Laatste nieuws:
Winterroute Bjorn, Tijs en Thimo doorheen Essen-

Warm onthaal bij winterroute Bjorn, Tijs en Thimo doorheen Essen

Gisteravond reden Bjorn, Tijs en Thimo hun laatste Winterroute af doorheen de gemeente Essen. Daar werden ze door heel wat inwoners opgewacht en begroet.

Winterroute Bjorn, Tijs en Thimo doorheen Essen8

Met dank aan onze sponsors

In de maand december reden ze met hun kleine lichtwagen doorheen de gemeenten Wuustwezel, Kalmthout en Essen, dit was goed voor een traject van zo´n 60 kilometer. Ze willen hierbij hun sponsors, die dit mogelijk hebben gemaakt, heel erg bedanken. Bedankt aan: Boomkwekerij Wouters, Boomkwekerij Stevens, Gazonaanleg Koen Willemsen, Café De Zwaluw, Thoreno en Fotografie Peggy Imbert. “Zonder hen hadden we onze wagen niet kunnen opbouwen en de mensen kunnen verbazen met onze lichtwagen”, zegt een dankbare Bjorn Van Endert. “We willen ook alle inwoners van de verschillende gemeenten bedanken om zo talrijk op ons te wachten en te begroeten en om van de gelegenheid gebruik te maken een buurtbijeenkomst te organiseren.” Bjorn, Tijs en Thimo zullen waarschijnlijk volgend jaar opnieuw hun routes afleggen. Voor die viere editie zijn de plannen nog onduidelijk, maar de kans is groot dat je ze terug mag verwachten in de verschillende gemeenten!

Winterroute Bjorn, Tijs en Thimo doorheen Essen

Team Actief Noord wenst jullie een gezond en gelukkig 2023!

Foto’s: Bjorn Van Endert, Silvio Van Oevelen

BVE

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Q8 Tempo Oil - Essen - Goedkoopst tanken in Essen