Laatste nieuws:
Vzw Kobie haalt dé hit van het najaar naar Essen

Vzw Kobie haalt dé hit van het najaar naar Essen

Zet je de radio aan? Dan kan je er niet meer omheen, ‘Alles’ is de nieuwste hit van Stan Van Samang. In oktober kan je ‘Alles’ én al zijn andere hits beleven in zaal Rex in Essen. Stan is een mooie aanvulling op het interessante najaarsaanbod van vzw Kobie waar Muzarto een mooie rol in speelt.

Aftrap door saxofoonensemble

L’Orgue de Sax geeft op 25 september de aftrap met een origineel concert in Muzarto. Stef Verpraet, stichter en bezieler van het ensemble én oud-leerling van Muzarto, nodigt de leerlingen uit de saxofoonklas uit op het podium. Muzarto is de academie voor muziek, woord, beeldende kunst en dans in Essen.

Anders Dan Anders

Op 29 oktober komt Stan Van Samang naar Essen met zijn show ‘Anders dan Anders’. Met deze theatertour breit hij een passend vervolg aan ‘Op de Schoot’, het concert waarmee hij in de Rex eerder al veel harten veroverde.

Trip down memory lane door Axl Peleman

Axl Peleman staat op 12 november stil bij wat hij in het verleden allemaal bij elkaar heeft geschreven en neemt je mee op een trip ‘down memory lane’. Naast zijn verhalen en anekdotes brengt Peleman het beste van Ashbury Faith, Camden en De Kreuners. Ook muziek van zijn Antwerpse soloplaten en zijn Volksliekes-projecten komen aan bod en omdat het de 50ste verjaardag van Muzarto is, maken enkele leerlingen deel uit van het programma.

Lissa à mille temps

Ook op 12 december plaatst vzw Kobie een oud-leerling van Muzarto op het podium. Lissa Meyvis leerde de kneepjes van het vak in onze muziekacademie. Lissa houdt van vele muziekjes en ritmes: Franz Schubert & Frank Sinatra, Toon Hermans & Paul Anka, Wolfgang Amadeus Mozart & Ella Fitzgerald, Paul Simon & Charles Aznavour, Jacques Brel & La valse à mille temps. Ze komen allemaal voorbij in Lissa à mille temps.

Win een duoticket voor Stan Van Samang!

Wil je kans maken op een duoticket? Ga naar de Facebook– of Instagrampagina van vzw Kobie, like de pagina, share de win-post en tag de persoon die je wil meenemen naar zaal Rex.

Info en tickets?

Vrijetijdsbalie, vrijetijd@esse.be, 03 670 01 56, www.essen.be/kobie

Bron en foto: gemeente Essen

Facebook30
Twitter
Follow Me
Tweet
Nelen R - Timmerwerken - Dakwerken