Laatste nieuws:
Vul de enquête in en werk mee aan een nieuw mobiliteitsplan

Vul de enquête in en werk mee aan een nieuw mobiliteitsplan

De gemeente werkt aan een nieuw mobiliteitsplan en wil jouw mening horen. Vul de enquête in en vertel ons wat beter kan.

Het nieuwe mobiliteitsplan moet van Essen in de eerste plaats een veiligere gemeente maken. We zoeken naar een evenwicht tussen auto’s en de zwakke weggebruiker, tussen efficiëntie en rust. Het plan bepaalt de richting voor de komende jaren. Het gemeentebestuur en studiebureau VECTRIS nodigen alle inwoners uit om hun mening te geven over de mobiliteit in onze gemeente.

Tot en met 14 maart

De opmaak van een mobiliteitsplan bestaat uit drie fasen. In de eerste fase vragen we naar de knelpunten en kansen. Omdat we door de coronamaatregelen geen fysieke bewonersvergadering kunnen houden, doen we dit digitaal met een online enquête. Elke Essenaar kan de enquête invullen tot zondag 14 maart. Klik hier om de enquête in te vullen:

Ook in april en mei willen we jouw mening horen. Dan kan je participeren in het beleidsplan Ruimte Essen. Hoe zullen we in de toekomst wonen in Essen? Dat kan jij meebepalen! In het magazine van april vertellen we hierover meer.

Bron en foto: gemeente Essen

Facebook7
Facebook
Twitter