Laatste nieuws:
vtbKultuur Kalmthout verplaatst optreden van 4TACT

vtbKultuur Kalmthout verplaatst optreden van 4TACT

De Kalmthoutse cultuurvereniging vtbKultuur Kalmthout heeft besloten om het optreden van de groep 4TACT te verplaatsen naar zaterdag 25 september. “Normaal zou het viertal, die een hommage brengen aan de Strangers, een maand eerder al optreden in het O*KA Cultuurcentrum, maar door de gewijzigde coronamaatregelen stellen we dat een maand uit”, licht voorzitter Alain ‘TKindt toe.

Zonder mondmasker

“Normaal zou 4TACT bij ons komen optreden op 28 augustus, maar uit de richtlijnen van het overlegcomité begrijpen wij dat er nieuwe maatregelen gelden voor culturele evenementen binnen vanaf 1 september, waarbij het publiek geen mondmasker meer moet dragen en iedereen wat vrijer van een concert kan genieten. Daarom informeerden we bij 4TACT of zij een maand later nog vrij waren en komen zij nu op 25 september optreden.”

Covid Safe Ticket

“Als vtbKultuur Kalmthout gaan wij dan ook werken met een Covid Safe Ticket. Dat betekent dat iedereen aan de ingang een bewijs kan voorleggen dat hij of zij minstens twee weken geleden volledig gevaccineerd werd, een herstelcertificaat heeft of een recente negatieve test”, legt Alain ‘TKindt uit. “Als mensen een Covid Safe Ticket voorleggen, vallen de regels rond mondmasker en afstand houden weg. Dat was voor ons een voldoende motivatie om het concert met een maand uit te stellen.”

4TACT

“De Antwerpse muziekgroep 4TACT, dat zijn de zangers Ive Gorris, Johan Van Mechelen, Robby Van ’t Groenewolt en Wim Gyselinckx, brengen zoals zij het zelf noemen een ‘Tribjoet Show’ rond de Strangers. Het viertal steekt de bekendste nummers van hen in een nieuw jasje, maar met veel respect voor het origineel”, geeft Alain ‘TKindt nog mee.
Meer info en tickets via www.vtbkultuur.be/kalmthout of telefonisch bij Alain ‘TKindt op 0479 69 84 92

Foto: ©4TACT
Tekst: Stijn By Me