Laatste nieuws:
Vrijwilligers gezocht

Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht.

Heb je nog enkele uurtjes vrij in de week, weekend, ‘s nachts, ‘s avonds,…? Wil je je graag inzetten voor ouderen, zieken of personen met een handicap? Dan is deze vrijwilligersvacature iets voor jou.

Vrijwillige oppasser bij CM-oppas aan huis.

Omschrijving:
Heb jij wekelijks, veertiendaags, overdag, ‘s avonds, ‘s nachts, in de week of in het weekend enkele uren vrij waarin je je wil inzetten voor ouderen, zieken of personen met en handicap? Dan verwelkomen wij je graag binnen onze dienst CM-oppas aan huis. Onze oppassers bieden toezicht, gezelschap en ondersteuning bij dagdagelijkse of nachtelijke activiteiten (eten, drinken, naar het toilet gaan, slapen gaan,…) bij kinderen, volwassenen en ouderen.
Je bied oppas in eigen regio en krijgt de kans om een warm contact op te bouwen met je oppasgezin. Bovendien kies je zelf wanneer, hoe vaak en voor welke situaties je je engageert.

Vereisten:
Je op geregelde tijdstippen vrijmaken voor enkele uren.

Wij bieden:
– Een onkostenvergoeding van 2,60 EUR per uur.
– Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, lichamelijke ongevallen en een omniumverzekering bij gebruik van de wagen.
– Op regelmatige basis heb je contact met je collega-oppassers om ervaringen uit te wisselen, nieuwe kennis op te doen en gezellig samen te zijn.
– Vorming op maat (indien nodig).

Meer info?
Werner Berrens
03 221 94 20
oppas.antwerpen@cm.be

Is deze vrijwilligersvacature niets voor jou maar wil je toch vrijwilligerswerk doen? Neem dan zeker een kijkje in onze vacaturedatabank.

Bron en foto: gemeente Malle

ES

Facebook3
Facebook
Twitter
Visit Us