Laatste nieuws:
Voorstellingen Openluchttheater Nispen
Silke en Ruud

Voorstellingen Openluchttheater Nispen

De lente is echt aangebroken.Dat doet niet alleen verlangen naar wandelen, fietsen en terrasjes maar óók naar voorstellingen in het Openluchttheater van Nispen!

Stichting Openluchttheater heeft met zorg voor jong en oud geprogrammeerd.

Het kleine Openluchttheater, dat in 2015 is gebouwd en zich direct achter de kerk in het centrum van het dorp bevindt, is zonder reservering toegankelijk. Op sommige dagen wordt er entree gevraagd, de kassa gaat dan een half uur voor aanvang van de voorstelling open.

Onderstaand enkele voorstellingen in the spotlights.

De Kunstmarkt, georganiseerd door Cultureel Nispen, trapt op zondag 21 mei van 10:00 tot 17:00 af. In het theater zal hierbij muziek ten gehore gebracht worden, van o.a. Popkoor Akkoord, Gitaargroep Naalden en van het duo Silke en Ruud uit Essen. Allemaal fijne luisterliedjes, wees welkom! Noteer hierna alvast in uw agenda dat het Matinee orkest van Muziek Vereniging Roosendaal weer op bezoek komt en wel op dinsdagmiddag 23 mei. Zij staan garant voor een gezellige middag.

Voorstellingen Openluchttheater Nispen
Nienke Dingemans Copyright Gian van Eekelen
Blues

Dan zijn er op zaterdag 3 juni Blues uit Ossendrecht/Roosendaal, met Nienke Dingemans en haar band (o.a. Jan van Bijnen en Joost Verbraak) en is er verteltheater voor het hele gezin, met Woeste Willem door Harro van Lien op zondag 4 juni (naar het bekende boek van Dieter en Ingrid Schubert, over o.a. stoer doen en vriendschappen. Maar alleen als je niet bang bent voor piraten!). Harmonie St Caecilia uit Nispen komt met het jeugdorkest op zondag 11 juni en zal ook zelf een koffieconcert verzorgen.

Voorstellingen Openluchttheater Nispen
Woeste Willem Copyright Harro van Lien
Franse chansons

Zaterdag 17 juni komen niemand minder dan Björn van der Doelen (voormalig profvoetballer, die nu naast acteur en radiomaker ook muzikant is), Ruud van den Boogaard en Martijn Kuijten, met de muziekvoorstelling “Vergane Glorie” een ode brengen aan de verstoteling.
Woensdag 21 juni komt Alliance Française weer graag terug naar Nispen voor het Fête de la Musique, een avondje luisteren of meezingen met de mooiste Franse chansons.

Exotische markt

Zondag 9 juli is het weer tijd voor de jaarlijkse Exotische markt. Naast mooie kramen met voornamelijk goede doelen zullen ondermeer Sol y Luna, Jeremy Olivier, Som du Sol, Nexus Tribal , Souvernirs d’Afrique en One Revolution Band op het programma staan. Om al in de juiste sfeer te komen zal op zaterdagmiddag 8 juli een voorproefje georganiseerd worden, zodat u actief mee kunt komen zingen, dansen en/of trommelen.

Nog veel meer

Maar er gaat nog veel meer gaat plaatsvinden. Wat dacht u van een Magische Kast met de Nederlands kampioen Jongleren en Goochelen voor kinderen? De Sooz mét live muziek van The Dead Wax en Nispen Klassiek met Ton Meijer in de voorstelling Mozart voor jong & oud. De Open Air Bioscoop in samenwerking met Filmhuis Cinema Paradiso zal het seizoen afsluiten.

Op www.oltn.nl kunt u alle informatie, inclusief de details, terugvinden. Het Openluchttheater Nispen is ook te volgen op Facebook.

Mocht u ook vrijwilligerswerk willen doen in (of achter de schermen van) het Openluchttheater van Nispen, stuur dan een mailtje naar
info@oltn.nl

Bron en foto’s: Openluchttheater Nispen

Facebook15
Twitter
Follow Me
Tweet
Q8 Tempo Oil - Essen - Goedkoopst tanken in Essen