Laatste nieuws:
Retap Store - hervulbare kraanwater waterflessen, voor thuis en onderweg. Voor particulieren en bedrijven.
Bel Canto Ensemble - Voorjaarsconcert Essen

Voorjaarsconcert van Bel Canto

Solistenensemble Bel Canto heeft traditiegetrouw in het voorjaar een concert in Essen. Dit jaar zullen zij op zondagmiddag 26 maart in het Parochiecentrum van Wildert u meenemen in de wereld van musical, opera en operette.

Op deze zondagmiddag willen de leden van Bel Canto alle liefhebbers van een mooie middag live muziek van harte uitnodigen. Zij brengen muziek ten gehore uit bekende musicals, opera’s en operettes. Zo kunt u uit de opera La Boheme van Puccini de aria van Mimi horen “Si, mi chiamano Mimi” maar ook het wonderschone duet O soave fanciulla. Daarnaast “Di quella pira” uit Il Trovatore van Verdi maar ook “I Got the Sun in the morning” uit de musical “Annie get your gun”
In het tweede gedeelte van de middag zal Bel Canto het verhaal van de opera Falstaff gebruiken om hun muziek in te verwerken. Hierin hoort u o.a. “Ich hab mich tausend mal verliebt” van Robert Stolz maar ook 2 aria’s uit de opera Don Pasquale van Donizetti. Voor de afsluiting van het verhaal is de finale uit de opera Le Nozze di Figaro van W.A.Mozart gekozen.

Speciale gast dit jaar is het Ensemble Cantores uit Essen wat in 2005 gestart is. De afgelopen 10 jaar trad het ensemble op in verschillende gemeenten en voor uiteenlopende evenementen van verenigingen en particulieren: culturele avonden, kerstfeesten, de Vlaamse feestdag etc. Op het repertoire van Cantores staan zowel Vlaamse liederen, wereldliederen, kleinkunst als kerstliederen. Het ensemble bestaat uit Marc Wauters, Paul Van Schil, Frans Van Loon, Hans Peeters en Tony Dictus met als muzikale leider pianist Dirk Wauters.

Samen met hun Belgische gasten bieden Petrian van den Eijnden, Eline Delis, Anita Nelen, Magda Theuns, Erik Stevens en Karel Sieben u onder leiding van artistiek coach Renaat Deckers en met pianobegeleiding van Edu de Goffau een afwisselende, muzikale happening. Geniet van de mooie melodieën en het muzikale verhaal.

Kaarten: voorverkoop 10 euro ; kassa 12 euro
Verkoopadressen: Groep SDS Heuvelplein 1 Essen
Essen Press: Nieuwstraat 57 Essen

Info:
Magda Theuns (B) tel. +32(0)3 667 59 31
Karel Sieben (NL) tel. +31(0) 648 52 20 81

Bron en foto: VVVEssen

JH

Facebook4
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us
Deel dit bericht
RSS