Laatste nieuws:
Volleybalkampioenen in de bloemetjes
Volleybalkampioenen in de bloemetjes

Volleybalkampioenen in de bloemetjes

Volleybalkampioenen Fixit in de bloemetjes.

Het was een erg vruchtbaar volleybalseizoen voor de Kalmthoutse volleybalclub Fixit. Zowel de mannen- als de vrouwenploegen scoorden volop. En ook in de jeugdreeksen konden ze extra bekers in de prijzenkast zetten. Om dat te vieren zetten het bestuur van de club, samen met de gemeente Kalmthout, op vrijdag 13 mei de teams in de bloemetjes.

Het meest in het oog springende resultaat kwam van de mannenploeg. Die kaapte de Vlaamse beker weg en werd daarnaast ook nog eens kampioen in zijn reeks. En hoe: de ploeg verloor slechts één wedstrijd en eindigde met een straatlengte voorsprong. Door die eerste plaats promoveren ze van eerste divisie naar eerste nationale, de op twee na hoogste reeks in het Belgische volleybal.

“Fixit is een kweekvijver voor talent, een opleidingsclub,” vertelt voorzitter Jan Peeters. “Daardoor vertrokken vaak goede spelers. We zijn blij en fier dat dat gebeurt. Moesten we die kunnen houden, zou promoveren makkelijker zijn. Dit jaar konden we enkele sterke ex-spelers en een ervaren speler-coach aantrekken voor de eerste mannenploeg. Dat maakte het verschil, met het gekende resultaat.”

Ook de meisjes miniemen speelden kampioen in hun reeks. Zij kregen, net als de mannen, een uniek herinnerings-T-shirt. Naast de kampioenen werden er nog vijf Fixit-ploegen tweede in hun competitie.

In de marge van de huldiging kondigde de voorzitter aan dat Fixit een nieuwe hoofdsponsor krijgt. Kalmthoutenaar Antonio Vargas. Vargas sponsort met zijn bedrijf Vers Fruit Sap vanaf het seizoen 2016-2017 de volleybalvereniging. “Het is leuk een gezond product aan een gezonde hobby te koppelen,” weet Antonio. “En de club is net als ik ambitieus. Met mijn ervaring in het bedrijfsleven hoop ik deze mooie club extra impulsen te kunnen geven.”

INFO: www.fixit-volley.be

Bron en foto: gemeente Kalmthout

LS

Facebook3
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us