Laatste nieuws:
Vlaanderen - Wuustwezel Feest!

Vlaanderen – Wuustwezel Feest!

Ter gelegenheid van 11 juli moet je op zaterdag 8 juli aan het Gemeentepark van Wuustwezel zijn! Het concept is dit jaar in een nieuw jasje gestoken, dus zorg dat je er bij bent!

Programma
De hele namiddag kan je komen smullen bij het pannenkoekenbusje, die ‘s avonds nog gezelschap krijgt van verschillende foodtrucks. Geniet ondertussen van de straatvoorstellingen van Cha Co, laat je schminken of ga op schattenzoektocht naar de schat van Vlieg!

Aan muziek is er dit jaar ook geen gebrek:
Met als headliner om 14 uur de enige echte Ghostrockers. Dé populairste band van het moment bij kinderen en jongeren. In navolging van het succes van de reeks op Ketnet zullen Mila, Jonas, Charlie, Alex en Jimmy, de helden van Ghost Rockers weer een hele zomer optreden met hun coole muziek. En dus ook in Wuustwezel!

Om 16 uur kan u genieten van Krikke en Frakke:
De betere kleinkunst! Sfeer verzekerd.

Rond 18 uur bestijgt het Wuustwezels talent King Tim IV het podium: Een beatmaker en Vlaamstalige rapper woonachtig te Loenhout. Zijn debuutsingle “Daans’ kwam onder andere terecht in de playlists van Radio 2, MNM en Ment TV.
Als afsluiter staat tot 21 uur No Vacancy op het programma: Een covergroepje over alle genres heen. Voor ieder wat wils, zodat alle voetjes van de grond gaan!

Praktisch
wanneer: 8 juli van 13 uur tot 21 uur
waar: Gemeentepark 1

Meer info
Cultuurdienst Wuustwezel – 03 690 46 26 – cultuur@wuustwezel.be

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

JV

Facebook3
Facebook
Twitter
Visit Us