Laatste nieuws:
EASYWOOD Festival - Cafe Zoeten Inval

Vijfde editie van gratis festival aan Café De Zoeten Inval

Easywood trakteert met extra zangavond én optreden Casserole Fermer

Na vier succesvolle edities van Easywood – een gratis festivalletje aan café Zoeten Inval waar alleen bands en DJ’s met een stevige link naar Kalmthout optreden – volgt een uitgebreide verjaardagseditie. “Op zaterdag 22 september behouden we ons concept, maar om onze vijfde verjaardag te vieren, starten we al op vrijdagavond 21 september. Met een extra zangavond én liveoptreden van Casserole Fermer”, vertelt organisator Koen Van Saet.

Easywood Zingt

“Voor onze lustrum-editie mag het iets meer zijn”, lachen Koen en de mannen van The Eggs, de Kalmthoutse coverband die Easywood mee organiseren. “Het Essens zangkoor Accent opent op vrijdag om 21u ons groots zangfeest Easywood Zingt. Zowel Nederlandstalige klassiekers als wereldhits passeren de revue. De enige voorwaarde is dat u ze kan meezingen. Als iedereen goed is opgewarmd en de kelen gesmeerd, plaatsen we een eerste kers op onze verjaardagstaart met een optreden van Casserole Fermer. Ambiance verzekerd als Tijs Lion en co op het podium kruipen. Daarna mag D-Jens de afterparty verzorgen.”

Van The Sweepers tot The Eggs

“Ook voor de vijfde editie van Easywood programmeren we bands met een stevige link naar Kalmthout. Zo mogen The Sweepers, een nieuwe band met onder meer de Kalmthoutse schouwveger Eddy Mets en Pierre Neys in de rangen, om 15u30 openen. Daarna volgen The Revolvers en Pop Fun, nog een nieuwe band rond Dave Van Ginderen, de zingende politieagent. Om 19u30 is het de beurt aan Almost 7. Muziekliefhebbers uit Kalmthout en omstreken kennen ongetwijfeld de band Seven. In de aanloop naar een grote reünie van die groep spelen enkele bandleden al terug samen als Almost 7.”
Koen Van Saet: “Het gebeurt niet vaak dat een groep twee jaar na elkaar op Easywood speelt, maar voor Pink Cadillac maken we met veel plezier een uitzondering. Ze spelen trouwens niet helemaal meer in dezelfde bezetting als vorige keer. Zeker opnieuw het bekijken waard dus. The Eggs sluiten de verjaardagseditie af. Wie na alle liveoptredens nog niet raakt uit gedanst, kan nog verder uit de bol gaan met twee DJ-sets. DJ-Team Focking Nice draaien buiten plaatjes, terwijl daarna Triceratops de afterparty in het zaaltje van De Zoeten Inval verzorgt.”

Uruz en gratis drankbonnen

“Zowel vrijdag als zaterdag fungeert beatboxer Uruz als ceremoniemeester die alles in goede banen leidt en op zijn eigenzinnige manier de presentatie doet. Met een cocktailbar en een foodtruck zorgen we ervoor dat u geen honger en dorst heeft. Een beetje regen houdt u niet tegen, want we bouwen een overdekte zone voor het podium. Breng gerust uw (klein)kinderen mee, want we voorzien de nodige kinderanimatie. Volg de Facebookpagina van Easywood, want zo kan je nog gratis drankbonnen winnen”, geeft Koen Van Saet nog mee.

Bron: Organisatie Easywoood

Facebook45
Facebook
Twitter
Visit Us