Laatste nieuws:
Verzin jij de nieuwe naam voor het Provinciaal Suske en Wiske - Kindermuseum

Verzin jij de nieuwe naam voor het Provinciaal Suske en Wiske – Kindermuseum?

Het Kindermuseum wordt in een nieuw jasje gestoken en ook de naam wordt onder handen genomen. Maar wat moet die nieuwe naam worden? Daarvoor schakelt het Suske en Wiske – Kindermuseum de hulp in van de Kalmthoutenaren!

Weet jij een opvallende, aantrekkelijke naam die ook snel herkenbaar en eenvoudig te noteren is? Dan val je misschien in de prijzen. Want wie dé ultieme naam instuurt, krijgt een gratis bezoek aan het vernieuwde Kindermuseum voor de hele familie (max. 6p) én een Suske en Wiske – verrassingspakket.

Doe mee door je ideale naam op www.facebook.com/SWKindermuseum te delen, of een mailtje te sturen naar suskeenwiske@provincieantwerpen.be. Je kan de nieuwe naam tot vrijdag 21 december opsturen.

Wees er snel bij! Het is goed mogelijk dat meerdere inzendingen met dezelfde naam binnen komen. In dat geval valt alleen de eerste inzender met die naam in de prijzen.

Bekijk ook zeker het leuke filmpje op de website van het Kindermuseum waarin de Jeugdambassadeurs nadenken over de nieuwe naam!

Bron en foto: gemeente Kalmthout

Facebook21
Facebook
Twitter
Visit Us